Optakt til kampen mod TVS

04. september 2018 kl. 08:50
Skals FF går ind i en afgørende uge, hvor to nederlag vil cementerer placering sidst i rækken og der skal noget af et comeback til hvis man skal overleve

Blot 4 dage efter nederlaget til Bjerringbro skal Skalsspillerne igen trække den ikoniske Skals FF trøje over hovedet, en trøje hvor klublogoet forpligter samtidig med den stolthed der er at trække i spillertøjet - selv i en tid, hvor resultaterne og måden, hvorpå resultaterne er kommet er dyster - selv de kampe hvor der har været fint fodboldspil, god indstilling og massere af fight har ikke haft det ønskede pointmæssige afkast og så hænger de lange mørke skygger fra Alhedenskampen stadig hænger over spillertruppen.

Der var mange positive tagter fra kampen mod Bjerringbro, hvor 5 minutters ukoncentrerethed gjorde at Bjerringbro kunne sparke to mål ind - uden egentlig at anstrenge sig - selvom der var mange muligheder, fine angreb og god synergi på holdet rakte det ikke til 3 point da dommerens fløjte lød efter 2x45 minutter.

Til kampen tirsdag mod TVS der er den udsatte kamp fra august måned. TVS der netop har haft en godt tag på Skals med sejre i de seneste 3 opgør. Netop TVS er kommet fra land med 2 sejre og 2 nederlag for 4 kampe og ligger med i det midterfelt i rækken, hvor mange hold har 6 point - en sejr til TVS vil sende dem 8 point foran Skals og nærmest umulige at hente, hvor en sejr til Skals vil mindske forspringet ned til 2 point, hvor man med en sejr mod Foulum fredag så vil være med i rækken igen inden de sidste kampe inden turneringen vender igen.

Så på mange måder er den en afgørende uge Skals går ind i og med en svær udekamp vil det være en god skalp at tage ift. kampen mod Foulum