Optakt til kampen mod Sunds

16. april 2021 kl. 14:17
Skals FF's næste kamp i turneringen er mod Sunds, som man gæster lørdag eftermiddag.

Efter sidste weekends nederlag hjemme mod Foulum, er det nu blevet tid til at rejse sig igen, når Skals FF lørdag efter middag drager mod Sunds i kampen om 3 point og ikke mindst at komme på tavlen så man stadig er med om placeringerne i toppen.

Sunds der lige som Skals er oprykker fra serie 3 har fået en svær start på sæsonen med 2 nederlag, først mod Skive og senest mod Viborg FF, hvor man i begge kampe har indkasseret 4 mål. Sunds har fordel af hjemmebanen, hvor man i den første kamp mod Skive førte ved halvleg, hvilket også fortæller om at det er et hold der er svære at spille i mod - samtidig har de været godt med i kampene, hvor holdet er knækket i 2. halvleg i begge kampe.

Skals kom skidt i gang mod Foulum med et 2-1 nederlag, der især med grønne briller var lidt bittert, da Foulum scorede til 2-1 efter at være kommet en mand i undertal. Så havde en deling i porten været mere fortjent. Sunds og Skals er sammen med Herning Fremad der ikke har hentet point endnu. hvilket efter lørdagens runde er lavet om. Forhåbentlig i Skals' favør.

Derfor er der lagt op til et super interessant opgør, hvor begge hold har brug for de 3 point for at følge med toget i hvad der ligner en rigtig tæt og ikke mindst spændende pulje.