Optakt til Hornbæk - Skals

31. maj 2018 kl. 14:05
Skals kan lægge afstand til bunden, hvis det lykkes at hente 3 point ude i mod Hornbæk

Sæsonen lakker mod enden, og det betyder at mange ting bliver afgjort - Puljen er stadig vidt åben, hvor Skals både kan blive 1'er og endda også ende sidst. Efter Skals gode april måned med lutter af sejre, kom maj og her har point høsten været tynd. Heldigvis for Skals kan de selv afgøre deres skæbne og med en sejr mod Hornbæk fredag aften, skal meget gå galt hvis ikke det skal hedde serie 2 næste år - derimod et et nederlag vil være kritisk i forhold til at bringe spænding ind i puljen.

Sidste gang Skals og Hornbæk mødte hinanden var det Skals der trak sig sejrrigt ud af kampen, efter 1-1 ved pausen gjorde Mads Købke det til 2-1 20 minutter før tid hvilket også holdt kampen ud.

Hornbæk ligger inden dagens runde med 7 point for 10 kampe efter onsdagens uafgjorte kamp mod TVS - hvor Skal ligger med 14 for 10 kampe - Skals er derudover bedre indbyrdes før dagens opgør.

Skals mangler Møldrup TVS og Ulbjerg, hvor Hornbæk har Ulbjerg, Foulum og Spentrup så begge hold har svære kampe tilbage i sæsonen uanset udfaldet.

Pånår åbningskampen og kampen mod Møldrup har Hornbæk ligesom Skals spillede ultra tætte kampe, hvor der har været spænding til sidste fløjt, og med 1. kamp in mente kunne meget også tyde på at morgensdagens kamp ender meget lige.

Kampen spilles på IT Forum Park i Randers kl 19.