Optakt til gyseren mod Viborg FF

10. juni 2021 kl. 11:21
Fredag aften er der lagt op til drama på Skals stadion når VFF gæster i direkte duel om at undgå direkte nedrykning

Fredag aften skal Skals forsøge at rejse sig efter det ærgelige nederlag til Herning Fremad. Dette skal de gøre mod VFF som ligger med 2 point foran Skals på den anden side af direkte nedrykning og med to kampe igen. Et nederlag, vil sende Skals tilbage i Serie 3, hvor en sejr vil sende Skals op foran med 1 point.

Sidste gang Skals mødte Viborg FF var det på kunstgræsbanen på Rughavevej, hvor Viborg førte 1-0 ved halvleg, men et godt comeback efter pausen sendte Skals foran 3-1 og med mulighed for flere mål, dog var det Viborg der fik pyntet på resultatet til sidst så kampen endte 3-2 Kampen mod Viborg var begyndelsen på det skadeshelvede Skals er endt i - i kampen gik Christian Holmgrens lyske i stykker, Kasper Bertelsen Lyske, og Lasse Brobergs baglår, efterhånden er der trådt flere ind i lazarettet.

Det har betydet, at der Skals virkelig har været ude i kunsten om at bruge så mange spillere som overhovedet muligt. En øvelse, der har været svær, og givet anledning til dybepanderynker. Dog har fælles for det hele været, at de der kommet ind, har leveret en indsats, der ikke har kunne sættes en finger på - og uanset hvem der spiller fredag aften, skal der gives alt, arbejdes stenhårdt og så skal sejren hives hjem.

Udover at Viborg også er kommunens storebror, så har rigtig mange at Skals' spillere haft deres gang inde i kløvertrøjen, eller har en relation i forhold til at følge (Superliga)holdet så på mange måder er det en kamp, der har udover 3 point også har en form for betydning på det sociale plan.

Kampen fløjtes op klokken 19:00 i Skals