Optakt Skals FF mod FC Silkeborg

31. august 2017 kl. 13:04
Så er det igen blevet kamp tid og Skals skal forsøge at komme ud af den onde cirkel og gå efter 3 point.

Den fjerde kamp står for døren og FC Silkeborg gæster Skals stadion, i en kamp hvor Skals har hårdt brug for point og helst alle 3. hvis de skal have lidt luft fra bunden og koncentrere sig om at få et godt og stabilt koncept op og stå.

FC Silkeborg er et af topholdende og ligger i skrivende stund nummer 2 i rækken - to point efter VFF så det er uden tvivl et hold der ved hvordan man vinder kampe, og vil sandsynligvis gerne have 3 point med fra Skals, hvis de ikke skal miste terræn i toppen af rækken.

FC Silkeborg har slået hold som B74 Silkeborg, Tjele og SKS og så spillet uafgjort mod Galthen. Deres kampe har været tætte pånær kampen mod B74.

Skals FF søger stadig oprejsning efter 2 nederlag i træk og en placering nederst i tabellen, en placering der gør ondt på stoltheden, da man med rette føler sig bedre end en bundplacering i serie 2. Skals DNA'et er også til mere end det.  Nederlaget mod SKS gjorde ond, primært pga. at Skals havde chancerne men måtte for anden kamp i træk gå fra banen uden at score.

Skal Skals FF have gode chancer for at vinde kampen skal de være klar fra start af 2. halvleg, hvor de sidste 2 kampe har kastet mål af sig efter 2 minutter.

Det tætte kampprogram giver også udfordringer i forhold til træningspas, da man f.eks. i denne uge spiller kampe både tirsdag og fredag, giver det træner Orla Krogh dårlige muligheder for at samle 16-18 mand til træning da der også skal restitureres mellem kampene.

Træner Orla Krogh må stadig se bort fra Kasper Bertelsen og Kandeepan Arumugasamy samt Mads Købke som heller ikke er til rådighed.

Kampen spilles 18:30 fredag aften og efter et par dage med ustadigt vejr satser vi på at vejret vil vise sig fra sin bedste side.