Old Boys-holdet er kommet godt fra start, med to sejre efter to tætte kampe

Kandee(!)
30. august 2021 kl. 08:55
Der blæser gode vinde i Skals, serie 3, Serie 5 og Oldboys er kommet godt fra start.

Viborg B67 – Skals FF (2-3)

Old Boys er stadig ubesejret efter en flot 3-2 sejr ude mod Viborg B67. Holdleder Brian Jakobsen var fraværende, men heldigvis overtog viceholdleder Henrik Haubro ansvaret.

Indledningsvis var Skals FF på bolden, men uden at blive farlige. Desværre foretog udeholdet en del tekniske fejl og smed bolden væk farlige steder på banen, som B67’s offensive folk skabte store muligheder af. Razak Pimpong bragte hjemmeholdet foran midtvejs i første halvleg. Lidt senere indtraf kampens dramatiske højdepunkt, da Pimpong – i protest mod forbuddet om at gå i mavebluser – trak sin spilletrøje op for at vise sin mave. Skals-spillerne appellerede til dommeren om usportslig opførsel, da maven ikke ligefrem appellerede til offentligheden samt den har set bedre ud i de unge dage. Dommeren ignorerede Skals’ appel – mon dommeren sympatiserede med Pimpongs aktion?
Kort før pausefløjt udlignede Skals FF, da Kandee opsnappede bolden. Bager blev retvendt og spillede på tværs til Brian Kristensen, der trods sine 50 år stadig kan score mål. 1-1.

2 halvleg:

Pulapas første halvleg skal (kan) vi ikke skrive meget om, hvorfor han fik en lille pause. Ind kom nytilkomne Anders Hansen. B67 startede ud som lyn og torden med at bringe sig foran 2-1. Igen Pimpong, der blev retvendt og snød Rene Jørgensen med et par hurtige driblinger efterfulgt af en kølig afslutning.
Herefter fik B67 gult kort, hvilket Skals FF udnyttede til at presse på. Kandee tog – på eget initiativ – rollen som offensiv central forsvarsspiller. Det gav pote, da han løb fra 2 spillere og fandt Marcello Cilea, som sikkert sparkede den ind til 2-2. Inden Marcellos udlignende mål havde den italienske rotte kun rørt bolden, når han skulle sparke hjørnespark. Så ringe var han. Minutter senere snød Bager Off Side-fælden og scorede til 3-2.
Kort før slutfløjt skulle Kandee have scoret til 4-2, men han blev i tvivl om dommeren havde fløjtet for Off Side. Så er det helt fair, at Kandee sparkede ved siden af.

En flot sejr på udebane mod B67. Nu venter Viborg Nørremarken på onsdag d. 1/9.

I går kl. 11:05 Skals sejrede mod Stoholm