Nederlag i 2. test

Den hemmelige Skals FF'er
17. februar 2018 kl. 20:06
Det blev til et 3-1 nederlag i lørdagens kamp mod Ulbjerg

Rekorden for verdens hurtigste mål er 3.62 sekunder - Ulbjerg var ganske tæt på at slå den rekord da de scorede efter hvad der lignede 12-16 sekunder efter en lang bold, fandt en Ulbjergspiller som kunne loppe den over Niklas Kristensen i målet og så var Skals spillerne vågnet - skulle man tro for ganske kort tid efter stod det 2-0.

Skals begyndte at komme bedre med, men presspillet manglede og et veloplagt Ulbjerg hold kunne nemt komme til chancer via godt kombinationsspil. 3-0 blev det også da et indlæg mod bagerste stolpe, hvor en Ulbjerg spiller kom højest og kunne heade bolden ind.

Nu kunne det ikke blive værre og det virkede som om at Skals spillerne havde rystet det værste af sig væk, og benyttede kampen til at spille frit og få nogle (kilo)meter i benene, for efter en halvtimes spil begyndte Skals at blive mere dominerende og komme til fine chancer.

Et dybdeløb fra Kim Sommer resulterede i en halvfriløber, hvor målmanden fik blokeret, efterfølgende fik han fat i bolden igen og spillede den på tværs til en fremadstormene Søren Skjærris som blev forhindret i at afslutte.

Derudover var der flere løse skud som var ganske nære - dog kunne Skals glæde sig over en reducering inden pausen, hvor et godt opspil endte hos Mikkel Boi som sendte Søren Skjærris i dybden som var skåret ind i banen fra sin højre side, og kunne vippe bolden forbi en fremstormende Ulbjerg målmand.

I pausen opfordrende Orla Krogh til at fortsætte de sidste 15 minutters spil og blive ved med at trykke på, Skals gik over til at spille med 2 angribere, hvilket lagde et mindre pres på Ulbjerg, som og rokerede rundt.

Som 2. halvleg skred frem, kunne man godt se at Skals spillerne havde lidt mere træningstid i benene, og det var Skals som sad mest på bolden i 2. halvleg, hvor Ulbjerg stadig var farlige på omstillinger, hvor der også faldt en håndfuld chancer af.

Skals havde taget Anders Slavensky med til kamp, som spiller på klubbens U16 hold og spillede over for en angriber der vejede dobbelt så meget - men alligevel fik afværget farlige situationer og var godt med i det opbyggende spil.

Skals havde muligheden for at score i 2. halvleg, Mikkel Boi havde en mulighed hvor han dribler ind fra venstre siden, hvor han sætter to mænd af - og sparker mod fjerneste stolpe, men bolden snoer sig forbi - en mulighed der absolut havde fortjent mere.

Marcello Cilea havde også et godt forsøg, efter (endnu) et godt Skals angreb hvor Kasper Bertelsen kom igennem i højre side, desværre måtte Marcello se sin afslutning gå over mål.

Selvom resultatet ikke ser godt ud kan Orla Krogh og Skals spillerne tage meget med fra kampen, hvor der i perioder blev spillet rigtig pænt fodbold, og spillere som Søren Skjærris, Mikkel Boi, Anders Slavensky og Baheerathan Arumugasamy gjorde en rigtig god figur.