Mareridt start på sæsonen mod Foulum

29. marts 2018 kl. 20:45
Skals tabte med tenniscifre på kunstgræsbanen i Overlund

Som optakten ganske rigtig forudså ville kampen mod Foulum blive svær og endda på flere parametre. Uden en sejr i træningskampene og en tumultarisk opstart mht. Vejret var det kulminationen på en ganske forfærdelig forårspremiere for Skals FF.

I kampens indledning var det Foulum der viste mest vilje og gåpåmod. Skals spillerne var forberedte på et evt. Pres og stod ganske fornuftig i mod selvom Foulum kom til flere fine muligheder var det som om der var godt styr på det i Skals defensiven.

Skals havde dog svært ved at være på bolden og skabe noget selvom det blev til sporadiske chancer og lige ved og næsten. Blev de forkerte beslutninger igen taget på den sidste 1/3 af banen.

Mod slutningen af 1. Halvleg var det som om begge hold var gået i skyttegraven og var indstillet på pausen gav et boldtab på midten af banen Foulum en omstillings chance som de udførte til perfektion og kunne bringe sig foran 1-0. En kold spand vand i hovedet lige før pausen. Og nu skulle Skals frem på banen.

2. Halvleg var starten på rædslerne. I og med Skals skulle længere frem på banen gav det anledning til Foulum omstillinger hvor de var uhyggelige skarpe. Det var dog et hjørnespark der blev serveret på et sølvfad ved forreste stolpe som blev headet ind, svært at dække op for og desværre for Skals så det nu endnu sortere ud og 2. Halvleg var kun et par minutter gammel.

Skals havde stadig svært ved at få spillet til at flyde og sætte sig på kampen. Og flere forsøg eller mangel på sammme endte næsten med mål i den anden ende og selvom 6-0 lyder ag meget er det et tegn på et hold der gik ned med flaget og en kollektiv offday blev straffet mod et hold der ville det meget mere end de grøn blusede.

Nu har Skals påsken til at sunde sig inden de skal rejse sig mod Spentrup på hjemmebanen i Skals. Den 7. April kl 16:00.