Kort nedtakt af Møldrup kampen - optakt Pokalkamp mod Kvik

12. juni 2018 kl. 10:02
Skals fik ikke drillet Møldrup og allerede i dag venter Kvik i kampen om videre avancement og drømme om Europa

Mandag aften spillede Skals og Møldrup mod hinanden, i en kamp der handlede lige så meget om håneretten som at Skals kunne få indflydelse på oprykningsdramaet i næste runde.

Hvis man tænkte at man sagtens kunne komme 10 minutter efter kampstart fordi aftenmadens skulle sluges og konen kysses farvel, så havde man allerde gået glip af 2 mål.

Møldrup bragte sig nemlig foran 1-0 i 2. minut hvor efter Skals udlignede efter 6 minutter ved Mikkel Boi der sparkede sæsonens første kasse ind. Møldrup kom foran igen efter 13 minutter ved et Selvmål.

Skals satte sig efterfølgende på kampen og spillede ganske pænt og kom frem til en håndfuld chancer, tættest på var Mikkel Boi der kom til en stor mulighed efter et indlæg fra højresiden uheldigvis havde Møldrup målmand(stræneren) en mirakel redning og Møldrup fastholdte deres føring.

2. halvleg var det samme billede som 1. halvleg desværre vandt Møldrup 2-1

Skals har dog ikke lang tid til at sunde sig oven på nederlaget da der allerede i aften er kamp på Skals stadion igen. Da Kvik fra Aalestrup gæster - da der skal spilles pokalkamp.

Kvik spiller til daglig i serie 1. da de rykkede op fra serie 2 i efteråret.

Skals og Kvik spiller historisk set tætte kampe, og det kan også blive tilfældet i dag.

Kampen starter kl 19:00