U15 piger drillede topholdet.

08. maj 2018 kl. 20:18
Solskin, godt vejr og fin fodbold blev spillet i Skals da u15 pigerne tog i mod topholdet fra Fortuna Vorup.

Havde man inden dagens kamp fortalt pigerne at de ville spille lige op med topholdet fra Fortuna Vorup, ville det med garanti blive kigget skævt på en og et forslag om frivillig anbringelse på den den lukkede afdeling - men efter hånden som kampen skred frem fra det et u15 pige hold der bed godt fra sig.

Kampen bølgede frem og tilbage dog med lidt farvede briller kunne se et lille overtag til SUB 88 - i hvert fald de første 15 minutter. Her viste pigerne sig frem på fornem vis med fight, holdånd, gåpåmod og vilje. Netop disse 4 nøgleord var gældende efter ca 15 minutters spil da det gav pote. Et flot opspil med flere stationer og måske med den portion held som skulle til, endte bolden hos Thea Hald som hamrede bolden ind bag en chanceløs målmand, til stor overraskelse for hjemmeholdets spillere og det tændte et lille håb om at deres mission ikke var umulig.

Scoringen tændte imidlertidig udeholdet fra Fortuna Vorup der satte sig mere på begivenhederne og chancerne til SUB blev mindsket. Men med et heroisk kæmpende forsvar med Maria Dalsgaard, Stine Mønsted Nielsen , Sarah Svendsen og Maja Brok sammen med en sikker sidste skanse i Ida Maria Stigsen Bech stod godt i mod. På midten forsøgte Maja Andersen, Maria Bjerregaard og Maria Stougaard der skiftede med en hårdt arbejdende Marie Krogh at få fat, hvilket i perioder lykkedes ganske glimrende.

Helt fremme arbejde Thea Hald, Sally Nielsen-Grøn Og Bettina Brok at true udeholdets defensiv, hvilket var lige ved at medføre endnu en scoring efter et klumpspil. Men bolden blev desværre for hjemmeholdet clearet.

Efterhånden begyndte hjemmeholdets fans at kigge på uret da de 35 spilminutter var gået. Men dommeren havde fundet lidt ekstra tid og desværre for hjemmeholdet var det lige et sekund eller to for meget da Fortuna Vorup nåede at score lige inden pausen.

Det var nogle trætte spillere der kom ud til pause, varmen havde helt sikkert sat sit præg. Men trænernes halvlegssnak havde spillerne taget til sig og 1. Halvlegs arbejds indsats blev fulgt op med endnu et super arbejdsstykke. Thea Hald var flyttet lidt længere tilbage på banen for at udnytte hendes gode energi og Maria Bjerregaard flyttet lidt frem. I mellemtiden havde Mia Heide taget arbejdshandskerne på og leverede en fin indsats sammen med resten af holdet.

Uheldigvis lykkedes det for udeholdet at komme foran 2-1 midt i 2. Halvleg efter en scoring der var godt sat ind uden chance for Ida Maria i målet.

SUB pigerne arbejde ufortrødent videre og tættest på var de med et langskud af Maja Andersen der gik over mål.

Det var derfor en ærgerlig og en flok trætte piger der mødte tilskuerne efter dommerens slutfløjt, hvor chancen for at have fået point var til stede. Selvom Fortuna Vorup var en stærk og god modstander kunne det havde været rart med et enkelt point.

Pigernes næste kamp er på mandag ude mod Ans, hvor vi håber på endnu en flot indsats og måske 3 point.