Kampen afbrudt efter 1. halvleg mod SKS

16. august 2017 kl. 08:52
Dommer Jan Dahl valgte sikkerhed frem for alt og i pausen fløjtede han kampen af efter utallige lyn og buldren i horisonten.

Sæsonens første kamp blev fløjtet i gang tirsdag aften kl 19:00 i Skals og på trods af faretruende vejr var der mødt en god håndfuld mennesker op på stadion for at støtte de grønklædte i deres første kamp mod SKS i serie 2.

Banen var nyslået og Ole "KP" havde kridtet banen op så alt spillede til kampstart. Det var et SKS hold der allerede havde været i kamp og vundet 6-1 over et andet Silkeborg hold og tidligere møder mod netop SKS havde vist, at det er et godt fodboldhold som når det engang til oktober bliver mørkt og koldt formentlig vil ligge i toppen af rækken om end være helt med fremme i kampen om oprykning. Så Skals første kamp var en nøglekamp, hvor 3 point ville lune rigtig godt.

Skals startede også ganske fint, og fik spillet bolden rundt i mellem kæderne uden rigtig at komme frem ad, Hvor SKS fra start af viste hvad de ville - nemlig omstillinger over kanterne, hvor SKS flere gange blev farlige, men en koncentreret defensiv stod godt i mod.

Indenfor de første 10 minutter havde Skals flere gode muligheder, dog blev flere at de gode opspil bremset lige inden det blev farligt, Hvor SKS også havde rigtig gode muligheder, hvor deres sidste aflevering eller afslutning heller ikke var helt skarpt nok.

Men det var SKS der kunne bringe sig i front først, efter 25 minutters spil, via et hjørnespark slået ind helt tæt under mål, om det var sparkeren eller en mand foran målet som scorede må de selv vurdere i SKS men sandheden var at Skals var bagud 0-1.

Efter 30 minutters spil fik Skals et hjørnespark i højre side, som Rasmus Frank tog sig af, og efter lidt duelspil endte bolden via Kim Sommers fod hos Artem Tkachenko som måtte se sin afslutning ramme overliggeren.

Kort efter havde SKS en kæmpe chance, Rasmus "BP" bliver snydt af det glatte underlagt og SKS får en friløber, men heldigvis var Niklas Kristensen i målet vågen og fik elegant reddet Skals.

SKS havde yderligere i halvlegen 2-3 chancer som kunne have givet mål. men et godt kæmpende Skals forsvar var både heldige og dygtige til at afværge.

Efter 35 minutters spil har Skals tilkæmpet sig et frispark i venstre siden som Anders Jørgensen sparker indover, mellem venner og fjender og via overliggeren ender bolden hos Rasmus "BP" som sikkert sender bolden i nettet og dermed udligner.

I slutningen af halvlegen har Rasmus Frank også en mindre chance men måtte se sin afslutning snige sig lige over mål.

Så begge hold måtte gå til pause med 1-1 og et uvejr i horisonten.

I pausen fløjtede kampens dommer Jan Dahl kampen af pga. lyn og torden.

Kampen vil blive omspillet den 29. august.