Igen igen igen var Skals det bedste hold, men igen blev det til et nederlag

11. maj 2017 kl. 07:57
Kyniske Møldrup snuppede alle 3 point på 2 mål i 2. halvleg

Det er efterhånden lidt trivielt at være Skals spiller, Når man for 8 gang går fra banen uden en sejr. Det er heller ikke første gang at man føler man havde fortjent mere.

Skals åbnede kampen bedst og var bedst den første halvdel af 1. halvleg, hvor Møldrup umiddelbart var bedst den sidste halvdel, hvor Skals ikke rigtig fik ramt hinanden og dermed brugte mange kræfter på at forhindre Møldrup i at komme frem til noget. Halvlegens største chance tilhørte også Møldrup da den tidligere Skals FF spiller Lasse Broberg fra 10 meter brændte en ellers oplagt scoringsmulighed.

2. Halvleg åbnede Skals også bedst. Men uden egentlig at komme frem til ret meget. Skarpheden på den sidste 1/3 del af banen var der ikke, som så ofte før. Selvom det ofte var lige ved og næsten.

Efter lidt over en times spil skete det der ikke måtte ske. En duel bliver mirakuløst vundet af en Møldrup spiller midt på banen som får sat en kontra i gang. som ender med en stikning ind i feltet som Lasse Broberg kommer først på og eksekverer og gør det onde i mod sin gamle klub.

Det bringer Skals lidt længere frem på banen, men igen på den sidste 1/3 bliver der taget forkerte beslutninger som gør at Skals aldrig bliver rigtig farlige.

Det blev også til 2-0 da Møldrup scorer efter et hjørnespark - dog her efter stod der fuldstændig Skals på kampen. Hvor det sidste pres blev lagt ind og til tider faktisk også ganske godt fodboldspil. Men symptomatisk for Skalss forår ville bolden ikke ind.

Status er 1 point for 8 kampe og sækken er ved at blive strammet. Der er 9 point op til Vestthy der dog har en kamp i hånden.

Vi tror stadig på det, indtil det er umuligt rent matematisk.