Fremragende udfoldelser sikrer Skals 3 point i Fårvang

02. oktober 2018 kl. 09:00
Det var et særdeles veloplagt Skals hold der lørdag eftermiddag hentede alle 3 point mod topholdet Fårvang

Turneringen er ved at gå ind i sin afgørende fase og hvis kampene ikke var vigtige i starten så er de det i hvert fald nu. Efter en række gode kampe, hvor det har været lige ved og næsten og alligevel har Skals truppen stået uden point, var det ved at være tid til at Skals skulle have point på kontoen, dette kunne også ses fra kampens start, hvor Skals mere eller mindre sad på det hele og vandt samtlige nærkampe og 2. bolde.

Træner Orla Krogh havde brugt det meste af sin fredag aften i Richard Møller Nielsen stilen og spillede diverse holdopstillinger på taktikbrættet og endte med en taktisk genistreg med at spille Christian Holmgren på toppen til at tage sig af duellerne, bag ham lå Mikkel Boi til at arbejde i mellemrummene, Derudover huserede Mikkel Beck og Nikolaj Grønkjær der var meget boldsikre. I dagens anledning spillede Søren Skjærris venstre back og gjorde venstre siden lige så lukket som Nordkorea rent defensivt og Kasper Bertelsen var igen tilbage på sin højreback, hvor der også blev lukket fuldstændig ned og var tæt på at score da han ramte overliggeren fra sin position i højre side.

Simon Hermann og Bastian Borup Terp var ligeledes i spille humør, de to vævre spillere var i konstant bevægelse og gjorde det tilmed svært for de store Fårvang spillere at dække op for deres bevægelig som ligeledes skabte rum  mellem forsvar og angreb som Mikkel Boi nød særdeles godt af. I forsvaret stod Kim Sommer og Baheerathan Arumugasamy godt og vandt samtlige dueller om det var langs jorden eller i luften og samtidig kunne spille bolde op i banen og ned i dybden som var farlige og gav en del chancer men som i første halvleg ikke blev omsat til mål - tættest på var Chrstian Holmgren der efter et frispark ramte stolpen, som havde fortjent en bedre skæbne.

Jovist - der var rigtig mange ting at være tilfredse med i 1 halvleg for Skals FF'erne, Fårvang kom frem til sporadiske chancer som Rasmus BP Pedersen i målet tog sig ganske glimrende af de forsøg og indlæg som kom - Det eneste malurt i bægeret var at Skals blev redueret til 10 mand kort før pausen da Baheerathan Arumugasamy blev præsenteret for det gule efter at Skals ikke fik bremset et soloraid og Baheerathan Arumugasmy måtte bremse angrebet med et professionelt frispark.

I de efterfølgende minutter kom Fårvang mere med men der skete ikke mere inden pausen og derfor kunne begge mandskaber gå til pause med 0-0 hvilket Fårvang nok var mest tilfredse med. I pausen blev der fokusseret på at Skals spillerne ikke skulle gå ud og pisse det hele væk, som det er set før, hvor 2. halvleg ofte har været en stor modstander for Skals og med en mand i undertal i 6 minutter mere kunne man forvente et større Fårvang pres.

Det var også et Fårvang mandskab der kom med et større tryk med Skals stod i mod og blev fuldtallige igen, kampen havde endnu ikke sat sig helt endnu og efter 15 minuttter af 1. halvleg var det så Fårvangs tur til at blive præsenteret for et gult kort og dermed var Skals i overtal i 10 minutter, hvilket skulle vise sig at de minutter blev brugt effektivt.

Kasper Bertelsen smed en høj bold ind i feltet mod indskiftede Kim "Bager" Antonsen som blev sendt videre til Mikkel Boi Pedersen der var stødt frem bagerst i feltet og med en flugter kunne sparke bolden i mål bag en chanceløs Fårvang målmand og med sin 3. sæsonscoring kunne sparke sig i front på topsccorelisten. 9 minutter senere var Mikkel Boi igen på spil da han modtager bolden på kanten af feltet og med hjælp fra Christian Holmgrens overlap gav plads til at han kunne trækken ind i banen og spare på mål hvor Fårvang målmanden må give en retur som Kim "Bager" Antonsen var hurtigst over og sendte i bolden i nettet helt oppe i hjørnet på nærmest Kim Bagersk vis fristes man til at sige.

Fårvang blev fuldtallige igen og var pisket frem til at score hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at få point, hvilket samtidig gav en ondsindet stemning, hvor der blev begået flere frispark på Skals FF'erne

Skals spillerne holdte stand indtil 5 minutter før tid hvor en løs bold i feltet gav en Fårvang reducering men tættere på kom de ikke og dermed kunne Skals for 2. gang i sæsonen synge sejrssangen og har dermed fået en fin optakt inden i de afgørende kampe i oktober måned som starter med kampen på lørdag mod Ravnsbjerg/Løgstrup på hjemmebane.