Forløsning i Ørum

10. september 2018 kl. 09:59
Endelig - Første sejr i efterårsturneringen kom i hus fredag aften i Ørum - Mod Foulum

Der var lagt op til en vaskeægte bundgyser, hvor Skals med et nederlag vil isolere sig i bunden og med det ene ben i serie 3. I forvejen var det ikke de bedste minder Skals havde med Foulum der vandt begge opgør i foråret og med den fase Skals spillerne er inde i kunne alt ske i kampen mod Foulum der dog havde haft en sejr og dermed kunne komme over stregen med en sejr.

Efter en hel dag med regn der stoppede 2.5 time før kampstart var der taget støvler med til både almindelig bane og glatbane - men banen i Ørum var outstanding og kunne sagtens klare 4 stjerner i UEFAs græsplæne system.

Det var også et Foulum mandskab der kom buldrerne fra kampens start og sad på tingene i de første 30 minutter, hvor flere gode forsøg og et mål korrekt annulleret for offside fortalte Skals mandskabet om at de i hvert fald ville vinde.

Efter 30 minutters spil kom Skals bedre med, afleveringerne fik lige pludselig adrese på og evnen til at spille sig ud af pres opstod. men det var to mandskaber der kunne gå til pause med en nulløsning, hvilket ingen af holdene kunne bruge til noget i tabellen.

Fra 2. halvlegsstart var Skals væsentlig bedre med, og hold Foulum mere eller mindre fra at komme ind i feltet - dog kunne Foulum have bragt sig foran efter en kontra men Rasmus BP Pedersen i målet kunne vifte bolden over mål og der efterfølgende hjørne blev clearet.

Kort efter blev Marcello Cilea blev spillet i dybden og Foulum forsvaren følte sig nødsaget til at hive i håndbremsen og nedlægge Marcello og trække et (mørke)gult kort det efterfølgende frispark sendt Kasper Kurdahl i sidenettet.

Kort efter sendt Christian Holmgren Skals i den syvende himmel. Da en kongebold nede fra Kim Sommer splittede Foulum defensiven og sendte Christian Holmgren i dybden og med en dribling uden om Foulum målmanden nemt kunne sparke Skals foran efter en god periode.

Foulum blev fuldtallige og Skals forventede et massivt pres men Skals stod godt på banen og lukkede fuldstændig ned for Foulums spil og kunne komme frem til flere chancer - hvor især Mikkel Boi Pedersen havde mulighed for hattrick men han missede sine 3 muligheder men i det tilfælde er det godt at andre på holdet kan scorer.

Marcello havde utrolig meget plads på højre kanten i anden halvleg og med 20 minutter igen blev han sendt i dybden og over for sin direkte modstander gik han først til højre så til venstre og så til højre igen - hans direkte modstander gik ud efter en hotdog og en cola imens sendte Marcello et listigt skud af der overlistede Foulum målmanden og gik ind ved fjerneste stolpe - et vaskeægte topangriber mål.

Men Skals var ikke færdige endnu. Skals' lille arbejdsterrier inde centralt var så sammen bidt over at hans mål mod TVS blev udeladt fra referat at han følte sig nødsaget til at score igen - Her er der selvfølgelig tale om Bastian Borup Terp da tog et dybdeløb og kom foran sin direkte modstander og kunne nemt forbipassere Foulum målmanden og sende den i nettet til 3-0 og dermed cementerer sejren til stor glæde og tilfredshed for de medrejsende fans og spillertruppen er virkelig havde brug for en kamp uden personlige fejl og en sejr.

Næste kamp er på lørdag mod Silkeborg i Skals.