Drømmen om Europa lever stadig

30. maj 2018 kl. 10:03
En kneben 1-0 sejr sendte Skals videre til næste runde i DBU Pokalen

Adressen hed Koudalvej i Vellev og lå 50 minutters kørsel fra Skals og Viborg - Modstanderen var et serie 5 hold, på baggrund af dette kunne det godt give nogle bekymringer i forhold til banen og facaliteterne, men forhåndsbekymringerne blev hurtigt gjort til skamme da spillerne ankom til stadion, et fint græstæppe og en hyggelig salon udgjorde nogle fine omgivelser som kampen skulle spilles under.

På forhånd kunne man godt være bange for at Skals spillerne ville undervurdere modstanderen, der inden opgøret havde ekspedieret 2 serie 3 klubber ud og med Skals' statistik i pokalturneringen in mente var kampen stadig helt åben.

Atjanthan Manohararajah gjorde comeback på Skals holdet og lå i maskinrummet sammen med Kasper Madsen og Christian Holmgren sidst nævnte havde givet sig selv en fri rolle i kampens opgør.

Nede bagi var Rasmus BP Pedersen gledet ind i start opstilling og Jan Heintze i form af Simon Hermann spillede på venstre back.

Skals fik sat sig godt på spillet fra start og spillede bolden rundt, og forsøgte at true Vellevs bagrum med bolde slået fra bagkæden og flere gange gav det anløb til flere gode muligheder, men symptomatisk for Skals' sæson manglede skarpheden i det sidste.

I mellemtiden kom Vellev frem til et par muligheder, der på en god dag godt kunne givet mål, men Nicklas Kristensen i målet tog sig godt af det der kom og chok føringen kom aldrig.

Det var derimod Skals der kom foran. Med en diagonal bold fra Kim Sommer der sendte Simon Hermann i dybden fra sin position fra vestreback kunne sende et klasseindlæg indover som Christian Holmgren kom først på og fik prikket bolden forbi Vellev målmanden til en 1-0 føring.

Skals havde flere mulighed i løbet af halvlegen men ingen af disse chancer blev omsat til mål. og derfor kunne Skals gå til pause foran 1-0

Vellev kom ud med en lidt mere offensiv tilgang i 2. halvleg men Skals defensiven var gode til at tage bråden af Vellev offensiven der reelt set kun kom frem til småtterier af chancer, samtidig var Skals dygtige til at spille bolden ud fra bagkæden. Flere gode dybde bolde kunne have givet Skals flere mål, men et par offside kendelser resulterede i at kampen 1-0 til Skals.

Vellev følte at de havde fortjent mere og kan med rette være stolte af deres præstation, en fin organisation samt sympatiske spillere og et ganske glimrende hold der uden tvivl sagtens vil kunne spille med i en højere række - mon ikke de bliver belønnet med en oprykning snarligt, især hvis de fortsætter.

Skals kan nu slappe af og se frem i mod den vigtige kamp mod Hornbæk på fredag, hvor en sejr giver lidt arbejdsro og et nederlag sender Skals i nedrykningsgyser.