Det lykkedes heller ikke denne lørdag med at hive en sejr hjem

Den hemmelige Skals FF'er
10. marts 2018 kl. 21:53
Det var Alhedens der stod for målene denne lørdag og Skals kunne drage hjem med endnu et nederlag.

For en gangs skyld blev det ikke til et 3-1 nederlag, men desværre endnu et nederlag i rækken til Skals FF, da Orla Krogh og spillerne var taget taget sydpå mod Frederiks for at møde Alhedens - det var en kollektiv offday og en særdeles uinspireret indsats der blev lagt for dagen.

Skals startede opgøret i modvind og havde svært ved at få sparket bolden ud af egen zone da bolden stoppede i vinden. Derudover var det tydeligt at Alhedens var mere klar og ville det mere end Skals FF'erne.

Alhedens havde flere gode muligheder i første halvleg. Men skarpheden manglede og Skals var derfor stadig med i kampen. Skals havde trods alt også god muligheder. Mikkel Pedersen var lige ved at løbe fra alt og alle - ja du læste rigtigt - efter en lang bold var Kim Sommer. Men blev hentet inden han havde nået at få afsluttet.

Mikkel King som var med fra u16 holdet og huserede på central midt samt Christian Holmgren havde begge et forsøg efter frispark på kanten af feltet som gik i muren.

Dog var det Alhedens der kunne gå foran til pause da de i 44. Minut efter et skud hvor de var hurtigst over riposten og kunne sparke bolden ind. Selvom det var velfortjent var det stadig til stor ærgrelse for Skals FF'erne. Da de nu igen var bagud.

Efter pausen fik Skals medvinden. Men lige lidt hjalp det. Skals kunne stadig ikke rigtig ramme hinanden dog var der sporadiske angreb der hang fornuftigt sammen. Men stadig langt fra fordums styrke og baserede på enkeltmands præstationer.

Kampen endte 2-0 til Alhedens. Da referanten måtte videre i dagens begivenheder er der af gode grunde ikke mere at referere fra kampen. Næste uge er friweekend hvor der dog skal arbejdes inden de sidste to træningskampe skal spilles.