6 på stribe mod Løgstrup

Kim Sommer
04. september 2020 kl. 23:54
En fin præstation mod tidligere ond ånd gav 3 point
Fredag aften var der igen budt til topopgør, denne gang på Seier Park, hvor Ravnsbjerg efter en noget skidt start på sæsonen ligner et mandskab der har fundet fodfæstet med 3 sejre i de seneste 3 kampe. Så det var på ingen måder en Walk over Skals holdet var sendt til Løgstrup efter for at hente 3 point.

Skals havde igen udtaget to unge Skals FF’ere fra Ungdomssamarbejdet SUB88s u19 hold og både Lucas Bruun Kristensen og Marcus Bruun Kristensen fik sat et rigtig godt aftryk på kampen sidstnævnte med en flot scoring.

Skals sad på kampen fra start af og det var tydeligt at Ravnsbjerg havde respekt på Skals holdet. Hvor R/L stod længere tilbage på banen og satsede på omstillinger, hvilket Skals forsvaret anført at Kasper Bertelsen og Victor Brøker tog sig godt af, hvor Rasmus Øvad og Frederik Broberg lukkede godt ned for R/Ls kanter som man ikke så ret meget til i løbet af kampen.

Skals havde fine gennembrud med svært ved at få testet R/Ls målmand ordentligt. Men det skulle Christian Holmgren nok få styr på. Da han efter fint opspil i højre side modtaget bolden på kanten af feltet og med fine finurligheder sender bolden afsted mod det fjerne hjørne med venstrebenet sender kuglen i mål uden chance for R/L målmanden.

R/L havde muligheden for at reducere efter 30 minutter da Skals defensiven ikke var afstemt og R/L fik en friløber mod mål, hvor han blev væltet og korrekt fik tilkendt sig et straffespark. Hvor Nicklas Kristensen redder stensikkert.

Skals var ikke færdige med score inden pausen. Kasper Kurdahl blev nedlagt i venstre side og kunne selv sparke bolden indover, hvor Christian Holmgren header bolden på tværs til Victor Brøker der helt umarkeret kunne heade bolden i mål til 2-0.

Dette var også resultatet ved pausen, hvor Skals var opsatte på at få lukket kampen så man ikke skulle ud og spille nogle hektiske minutter som mod Ulbjerg igen.

2. Halvleg blev en noget mere rodet affære, hvor Skals dog stadig var i kontrol og havde en del chancer. R/L forsøgte at ligge flere mænd frem til at presse Skals holdet. Men det lykkedes ikke da Skals. Havde stor succes med at vinde boldene retur efter de var tabt.

R/L var tæt på at reducere på en lang bold. Men Rasmus Øvad og Nicklas Kristensen løste det i fællesskab og tættere kom R/L ikke. Og havde ret beset kun et skud på mål i kampen. Hvilket var på straffesparket.

Man skulle helt hen til 10 minutter før tid før Skals fik sat endnu et søm i kisten. Hvor et godt opspil endte med hjørne som blev smækket ind i hovedet på Christian Holmgren med afsender fra Kasper Bertelsen der nemt kunne dirigerende bolden i kassen.

Efter Scoringen fald R/L sammen og det lykkedes for u19 debutanten at score sit første mål efter Marcus Bruun Kristensen flot afsluttede et fint angreb og fik sendt bolden i mål. Før en anden måldebutant. Den altid hårdt arbejdende midtbane slider Nikolaj Brokholm også afsluttede et angreb orkestreret af Lasse Broberg og Christian Holmgren der vandt bolden efter et godt presspil og Nikolaj fik serveret bolden for fødderne og med nogle ekvilibristiske finter tordnede bolden i mål til slutresultatet 5-0 hvilket inden de resterende puljeopgør sender Skals 9 point foran 3. Pladsen.

Afstanden til Bjerringbro er fortsat på 5 point eftersom de slog ØK og fortsat hænger i med næb og klør i topkampen. Næste kamp er på fredag mod Borup der traditionelt set altid er spændende. Borup der ellers kom rigtig godt fra start men er løbet ind i nogle uheldige nederlag. Så der er meget på spil fredag aften, hvor Borup helt sikkert vil gøre alt for at ødelægge Skals’ sejrsstime.