Skals møder Hjørring på udebane

17. december 2022 kl. 10:26
Nu vender turneringen og den afgørende fase venter forude - første stop Hjørring Futsal Club

Den 4 november blev der skrevet historie i Skals FF, da Hjørring Futsal Club mødte op i hallen, da der skulle spilles 1 division i Skals idrætscenter. Aldrig har der været 1. divisions Futsal i Skals, nøgternt set har der vist aldrig været 1. divisionskampe i Skals idrætscenter. Vi er ikke 100% sikre, men det er et godt bud. Hjørring der er et af Danmarks Futsal flagskibe, det lød som en stor opgave - og det var det også.

Skals var under pres, men kæmpede herodisk, og var godt med i kampen. Victor Hørup og Frederik Broberg i målet havde nok at se til, og kunne holde bolden ude af nettet i 9 minutter. inden Hjørring med to hurtige mål - lidt nemme mål, kunne bringe sig foran inden Lasse Broberg heade en reduering i kassen og så levede kampen igen. Skals havde mange gode muligheder, men skarpheden manglede, netop skarpheden blev også afgørende, da et kortvarigt koncentrationssvigt i defensive blev udnyttet til en 3-1 scoring kort før pausen.

Skals vandt 2. halvleg med 1-0 efter Lasse Broberg eksekverede en hurtig kontra. Meget er løbet igennem åen side, der har både været sejre, nederlag og uafgjorte kampe - ikke mindst flere Futsal træninger. Det samme er sket for dagens modstander, der stadig er ubesejret efter 4 kampe.

Skals ved at de ikke kommer nemt til mål, det er faktisk meget få mål holdet har lavet, til trods for at man har spillet godt, det er noget af det der er blevet arbejdet med, og der var allerede en god effekt i sidste uges kamp mod Brazil football college, med 4 mål - desværre rakte det ikke til sejr, men gav noget offensivt selvtillid, noget der kan blive nyttigt i dagens kamp, hvor der ikke er råd til at brænde ret mange chancer, hvis man skal have point med hjem fra Hjørring.

Kampen mod Hjørring er årets næstsidste kamp, men sidste udebane kamp, hvor der venter mange flere udebane eventyr i 2023. Årets sidste hjemmekamp er den 28.12 mod Århus Lions, som dog er et af de hold man helst skulle holde bag sig.

Men fokus på dagens kamp, hvor der formentlig kommer mange mennesker, da Hjørrings 1. hold, spiller på hjemmebane i Futsal ligaen efter kampen. Vi ønsker drengen held og lykke og håber de kan skabe et godt resultat i det nord-nord jydske (for at bruge den nye regerings sprog)

Kampen starter 15:30 i Park Vendia