Skals måtte nøjes med uafgjort mod Skibsby-Højene

23. januar 2023 kl. 12:28
Skals havde chancerne til sejr, men sløset forsvarspil kostede dyrt.

Søndag middag var Skasl i ilden, da Skibsby-Højene gæstede et fyldt Skals idrætscenter, der foruden Futsalkampen også havde flere DBU stævner, som også stoppede op og for nogen måske stiftede beskendtskab med Futsal for første gang, der var i hvert fald flere der stod og kiggede med, som formentlig hørte til inde ved siden af, og de mange fremmødte fik en seværdig Futsalkamp.

Skals var mere på bolden end de foregående kampe, og det udnyttede Skals efter 2 minutter. Et flot opspil, hvor Mikkel King blev brugt som opspilsstation og emient fik lagt bolden af til William, der fandt Martin Nonbo i en helt position, og med sin 2. scoring i 2 kampe kunne sparke Skals foran 1-0. Føringen holdte ikke længe før der var udlignet, da Skibsby-Højene udnyttede Skals' defensive sløseri til at bringe balance i regnskabet.

Efter 5 minutters spil kunne Skals dog juble igen. Andreas Nonbo Christophersen fand Lasse Broberg, der holdte sin direkte modstander fra fadet, og med en flot vending kunne via stolpen bringe Skals foran med 2-1 men ligesom sidst Skals scorede skulle der ikke gå længe før Skibsy igen havde udlignet. Det virkede som om at Skals defensiven ikke var helt afstemt i det opbyggende spil.

Efter 8 minutters spil var det så Skibsby-Højene der kunne bringe sig foran, da Skals blev stadig ikke helt havde fået afstemt, og det blev udnyttet, hvor en tværpasning inde foran mål, kunne sparkes sikkert ind. Scoringen fik lov at stå i 5 minutters tid inden Marcus Bruun Kristensen fik afsluttet en flot kontra og kunne udligne for Skals.

Efter 15 minutters spil kunne Skibsby-Højene bringe sig foran med 4-3 da de efter et indspark var heldige med at få bolden med og kunne sparke sig i front. Denne gang lykkedes det Skals at svare hurtigt igen, da Andreas Nonbo Christophersen fik forstyrret et opspil og via Lasse Broberg, får han sikkert sendt udligningen ind til 4-4 - Dette gav blod på tanden til at klø på. Skals endte også med at gå til pause foran 5-4 da Lasse Broberg finder Andreas Nonbo Christophersen der fra en spids vinkel får sendt kuglen ind bag Skibsby målmanden, der ikke så for godt ud i situationen.

Efter pausen var det tydeligt at Skibsby trak sig længere tilbage og overlod initiativet til Skals, men anden halvleg blev ikke lige så tempofyldt som første halvleg. Skibsby fik efter 3 minutter reduceret, hvor et flot spark, gjorde at en ellers velspillende Frederik Broberg i målet ikke havde meget at stille op.

Skals havde flere muligheder der var lige ved og næsten, hvor den største chance tilfaldt Lasse Broberg, der dog nok skulle have spillet på tværs.

Kort før tid blev kampen dog overskygget af Lasse Broberg blev meget uregelmenteret og uden hensyntagen for modstander sendt direkte i tilskuerbænken og måtte en tur forbi skadestuen for at få konstateret 2 brækkede ribben og en lille hjernerystelse. Det sidste 1½ minut fik Skals ikke udnyttet overtallet og derfor måtte man desværre nøjes med det ene point, nu har man 2 point ned til Skive, der mangler en kamp, hvor Skals med et point i de to sidste kampe kan sikre sig overlevelse i 1. divisionen.