Skals FF tabte til Vesterbros

06. december 2022 kl. 13:14
Skals kæmpede bravt, men dyre minutter kostede dyrt

Skals var fredag aften på en svær opgave, da Vesterbros kom forbi Skals Idrætscenter. Vesterbros er et af puljens allerbedste hold, og efter mødet fredag aften, er der ingen tvivl om at holdet fortjener at rykke op i ligaen. Men Skals lagde sig ikke ned før, de 2x20 minutter var overstået, og samlet set, på trods af slutstillingen, havde holdet stor ære af kampen, hvor der blevet prøvede nogle nye ting af, som der kan arbejdes videre på, så man fremadrettet står endnu bedre.

Skals var rigtig godt med de første 11 minutter, selvom holdet ikke havde så mange angreb, da Vesterbros var gode i deres pres og gjorde det svært for Skals FF at få bygget noget op, så kræfterne blev brugt på at forsvare. Desværre efter 11 minutter, scorede Vesterbros hurtigt 3 mål, 2 af målene kunne med lidt snilde godt have været lukket ned for, men der er stadig nogle ting at arbejde med de kommende uger, nu hvor turneringen vender efter kampen på fredag mod Brazil football college.

Skals fik ikke lukket hullet og kort før pausen kom der yderliger 3 mål, som gjorde pausenstillingen til 6-0. Skals havde dog ikke været helt uden chancer, hvor Lasse Broberg og William Slavensky havde gode muligheder, som godt kunne have fortjent lidt mere. Skals fik snakket i pausen om, hvordan man skulle gribe 2. halvleg an og fik styr på de defensive aftaler, og det vigtige var at gå ud og lukket hullet, og se om man kunne vinde 2. halvleg.

Det var også tydeligt at Vesterbros kæmpede lidt med koncentrationen, da man ift. 1. halvleg, missede flere passninger og var blevet uskarp foran mål. Dette gjorde også at Skals kom bedre med i kampen og 2. halvleg blev mere lige, hvor Skals havde mange rigtige gode forsøg, ved blandt andet Lasse Broberg og William - inden Emil Berg i en kontra fik åbnet Skals´målkonto. Det fik Vesterbros lidt op i gear, men Skals´ jerndefensiv fik afvist, og det lykkedes Mikkel King at få skovlet bolden ind over stregen til 6-2 (2-0 føring i 2. halvleg) Inden af Vesterbros satte tempo på og hurtigt lavede 3 mål inden Emil Berg, med et flot hovedstød gjorde det til slutresultat 9-3.

På trods af nederlaget var der godt humør i omklædningsrummet, hvor Emil Bergs lillesøster, Emma gav fødselsdagsøl, inden holdet blev beriget med to fade med kager fra Linda Jeppesen, som dog var beregnet til en anden fødselar, der dog var shanghajet til et andet arrangement. Kagen faldte i god jord.

Næste kamp er på fredag, den 9 i Grenå, hvor Brazil Football College venter i noget der ligner en noget mere lige kamp.