Skals tabte på Rughavevej

17. juni 2024 kl. 08:31
Begge hold havde noget at spille for, derfor var det også to mandskaber der gik på banen for at vinde.

Lørdag eftermiddag var der dømt spænding for alle penge, da Viborg FF var vært for serie 3 kampen - Viborg kunne med 3 point spille sig meget tæt på playoff til serie 2 med en sejr, hvor det ligner at et point mod Borup i den sidste kamp er nok og Skals kunne med en sejr, definitivt spille sig ud af nedrykningsplayoff, da de med næsten 100% sandsynlighed ville blive blandt de to bedste 6'ere i serie 3 som ville undgå at skulle spille playoff.

Kampen blev spillet på kunstgræsset foran klubhuset, hvilket var meget heldigt, da man i løbet af 2 timer fik et sted mellem 13 og 15 millimeter regn. De åbne sluser for oven virkede dog ikke til at sætte sit præg på spillet, da der til tider blev leveret ganske flot fodbold i forhold til serie 3 niveau.

Skals forsøgte at fastholde sin gode stime, og var også bedst på bolden, fra start, og faktisk igennem hele kampen, og i kampens åbning, havde Skals også et par gode muligheder, men skarpheden manglede. Heriblandt Mikkel King der blev spillet helt fri, men måtte se sin afslutning gå forbi.

Skals havde forsøgt at forberede sig på, at VFF var gode på omstillinger, med to gode kanter, der kunne drive bolden på egen hånd, og det var da også omstillinger VFF var farligst på, da de inden der var spillet 30 minutter var foran 2-0. Selvom Skals havde spillet bedst, og var kommet frem til mange gode muligheder, men et god kombination af boldtab, restforsvar og forkerte beslutninger gav VFF gode betingelser.

Skals kom dog tilbage i opgøret efter et hjørnespark, hvor Emil Berg kom først på bolden og kunne dirigere bolden over i det lange hjørne og så var Skals tilbage i opgøret - hvilket også resulterede i, at man kom lidt længere frem på banen, og flere gange blev der råbt fra Viborgs bagkæde, at de måtte træde et par procenter op, for det var et Skals hold, når de var på kuglen spillede flot fodbold.

Dog blev det 3-1 til Viborg FF inden pausen, da et soloridt ikke blev bremset og deres spiller næsten fik lov at spadsere igennem og øge føringen. I pausen var der på trods at resultatet ros til holdet, det virkede også til at være holdningen at man sagtens kunne komme tilbage i opgøret hos flere af spillerne. Man fik rykket lidt rundt på nogle af pladserne for at se om man kunne skabe noget ubalance hos Viborg FF med forskellige typer løb og angrebs iver.

2. Halvleg blev noget mere på Skals præmisser, uden dog rigtig at bringe Skals tættere på mål - William Slavensky havde et skud på stolpen efter et frispark, og ellers var der optræk til flere gode ting, men den sidste beslutning var sjældent den rigtige.

Viborg FF var midt i halvlegen reduceret til 10 mand, da Lucas Bruun Kristensen blev nedlagt på kanten af feltet, og selvom overtaget gav et gevaldigt Skals pres lykkedes det aldrig Skals at score.

Med 10 minutter igen fik Skals et gult kort, da Viborg FF fik en friløber på kanten af offside, det resulterede i at Skals ikke kunne gå i samme pres og det gav Viborg FF mere plads at boltre sig på, det gjorde også at de kunne sparke det sidste mål ind til 4-1, hvor de var først på en ripost efter at Frederik Broberg havde klaret det første skud.

Det betyder at Skals allerhelst skal slå Ulbjerg på Lørdag i sæsonens forhåbentlig sidste kamp, Ulbjerg der i denne runde vandt over Bruunshåb/Tapdrup så der er lagt op til et spændende opgør på Spar Skals stadion på lørdag.

Kampens spiller blev Mikkel Boi der spillede sine første 90 minutter i anbrebet og gjorde en rigtig god figur og var god til at holde i bolden og tilbød sig godt i opspillet.

06. september kl. 11:29 Skals fik point mod ØK
05. september kl. 08:55 Skals tager i mod Ørslevkloster
02. september kl. 08:29 Skals vandt på Rughavevej
30. august kl. 11:24 Skals skal tilbage på sporet mod VFF