Skals tabte i Vejgaard

Kim Sommer
19. januar 2024 kl. 22:25
Skals var ellers godt med med Vejgaard var kyniske

Skals rejste mod Aalborg med håbet om at skabe en lille overraskelse, selvom der til daglig er 4-5 rækkers forskel, så kan alt ske når bolden er rund og hvis heldet tilsmilede Skals - men det krævede en koncentreret og disciplineret indsats.

Netop de to ord var det der kendetegnede Skals’ 1. Halvleg, hvor Vejgaard var mest på bolden og havde et
par chancer, der normalt ville få i mål, hvis ikke Frederik Broberg i målet havde taget fra.
Skals prøvede at komme afsted i omstillinger. Men her manglede den sidste skarphed i den sidste aflevering før det for alvor blev farligt. Derfor var det også ærgerligt da Vejgaard fik scoret efter 11 minutters spil.
Herefter tog Skals en timeout, hvor der lige blev tid til at tømme hovedet. Så man ikke gav flere chancer væk. Det lykkedes også, om man fik en lille smule mere spil. Men Vejgaard nåede at score lidt et kludre mål kort før pausen, hvor bolden både trillede og ikke lå på linjen, det var der åbenbart regler for, hvordan var dog lidt svært at blive klog på. og bolden blev headet ind via ryggen på en Vejgaard spiller. Lidt ærgerligt og da Casper Bak stjal bolden fra Vejgaards bagerste mand, og måtte af med tøjet og tæt på at blive taget med hjem, uden at dommeren dømte noget, så var sindene lidt i kog, endnu engang var linjen lidt i mod Skals
I pausen snakkede Skals om at holde kadencen. Blive ved, i forrige kamp, fik man lidt mere tid på bolde. Og flere chancer i 2. Halvleg, det ville formentlig også ske i dag. Så bevar koncentrationen og hold aftalerne. Så ville resten komme.
Desværre fik Vejgaard sparket 4 bolde i mål over de næste 20 minutter, 2 af dem kunne godt være undgået med lidt held. Skals har også 2-3 muligheder for at putte bolden ind. Men skarpheden manglede i de afgørende situationen efterhånden som trætheden meldte sin ankomst efter en fin arbejdsindsats. Og som en ting på vægtskålen spillede Skals sig flot igennem men lige som så mange andre gange før er dommerens fløjte hurtigt og fratager Casper Bak en friløber.
Skal rejste hjem med en 6-0’er i bagagen, men trods nederlaget var der mange fine momenter og med lidt småskavanker så kan spillerne godt se sig selv i øjnene og det bliver taget med som en flot forkamp til Hjørring kampen, hvor der igen skal op på de nordjyske kanter og kriges om 3 point om en uges tid.