Skals tabte i Løvel

06. juni 2024 kl. 09:16
Der var på forhånd lagt op til en svær udekamp, og det blev det også på mange måder

Mandag aften var Skals holdet draget mod Løvel, hvor topholdet fra TVS ventede. Netop TVS der inden kampen var sikker på at lægge på 1. pladsen efter opgøret havde byfest uge, hvor den helt store motivationsfaktor, vil være at med en sejr over Skals mandag, og en puljefinale på lørdag mod Borup kunne fejre kulminationen på en byfest uge med oprykning til serie 2 med to sejre - så det var et toptændt mandskab der var mødt op til kamp.

Modsat havde store dele af Skals holdet været på Skive festival, hvor historien går på at Løvels træner også havde været, havde fyldt alkohol på drengene, så der var en lille fordel til hjemmeholdet. Ej spøg til side, det er dejligt, at have haft en træner, man har et godt forhold til også efter man er rykket videre, hvilket også gælder for spillere, hvilket er en af kerneværdierne i Skals FF - øjenvidner fortæller at drengene selv havde sørget for at fylde godt indenbords.

Tilbage til kampen, så var opgøret ikke meget mere end 2 minutter gammelt, da Lasse Broberg omsatte et hjørnespark til mål og sparkede Skals i front, hvilket tegnede godt til opgøret. Men stille og rolig begyndte TVS at spille sig ind i kampen og med et vældigt spille humør rullede flere angreb ned i mod Skals forsvaret, der i en periode lignede mest af alt sekvenser fra en Rocky film, hvor man ellers bare stod og parerede - og her stoppede sammenligningen med Rocky iøvrigt også.

Skals stod godt i mod, og frustrationerne begyndte at melde sig i hjemmeholdet. Men i det 30. minut gik det galt for Skals, efter et hjørnespark endte bolden ved en TVS spiller, der selvom han blev tacklet 2-3 gange, og bolden hoppede frem og tilbage, endte med at komme fri og kunne sparke uligningen ind.

Kort efter var TVS igen på færde og kunne sparke hjemmeholdet foran 2-1 efter et ærgeligt boldtab. Det tvang Skals til at ændre lidt og den nye disposition virkede til at give mere ro på spillet, og Skals red stormen af hen mod pausen.

Selvom TVS havde været klart bedst i 1. halvleg, var der stadig en tro på at man kunne vende opgøret og Skals kom egentlig også fint ud til 2. halvleg og var mest på bolden og fik effektivt lukkede hjemmeholdet ned i presset. Men forskellen på de to mandskaber mandag aften, var der hjemmeholdets angriber, der ikke havde lykkedes med at score mod Skals i det to foregående kampe - i denne her tog han revance. da TVS var kommet foran 3-1 blev de præsenterede for 2 gule kort inden for en kort periode men overtallet fik Skals ikke noget ud af. Mod slutningen af kampen slog TVS til yderligere 2 gange og selv 5-1 lyder af meget, så var TVS bedst og også et klart berrettiget til en oprykning til serie 2.

Skals kan nu se ind i en afslutning med 4 spændende kampe mod KK07, Viborg FF Bruundshåb og Ulbjerg, selvom man ikke selv 100% kan afgøre sin skæbne, så kan man med en god slutspurt spille sig væk fra Playoffpladsen, men det betyder at man skal tilbage til melodien, hvor man efter de første 5 kampe havde rækkens bedste forsvar, men efter 3 kampe med 13 mål godt kan vinke farvel til den titel.

Næste kamp er på lørdag mod KK07, hvor det igen ligner et svært opgør, men man kan være sikker på at der møder 14 mand op til kamp, som ved bløde for trøjen så man atter kan komme tilbage på sporet med point.

Kampens spiller blev Magnus Busk, der kunne tage bamsen med sig hjem, selvom der gik 5 mål ind, kunne Magnus ikke klandres for nogle af dem og uden ham havde det nok set endnu værre ud.