Skals slog Ulbjerg i den sidste kamp og sikrede sig dermed overlevelse

27. juni 2024 kl. 11:12
Selvom sejren ikke kom i hus på flot spil, så lykkedes det Skals noget uortodokst at lave 3 mål

Der var lørdag eftermiddag lagt op til en god eftermiddag på Skals stadion, da både serie 3 skulle afgøre deres skæbne, og serie 5 skulle spille deres sidste kamp. I løbet af formiddagen havde 6'erne også været i kamp, og lagt grundstenene til det der i bund og grund skulle blive en rigtig god dag i Skals FF, da de gjorde rent bord til VFF sommerstævne og seniorholdene fulgte derefter trop.

Det var lidt spændende, hvad Ulbjerg ville komme med, i det omvendte opgør, havde de ifølge dem selv rigtig mange afbud og var med god grund glade for deres ene point, hvor Skals også manglede flere spillere. Derfor var der også lagt op til kamp, da Ulbjerg havde proklameret de kom i stærkeste. Derfor vakte lidt undren, at der kun var ændret på 3 pladser. hvor Skals havde sendt William Slavensky til Nordsjælland, da han skulle gennemføre en halv iron man, Anders Kuhr var forhindret, lige som det samme gjaldt med Lasse Broberg og Rasmus Øvad. Derudover havde Emil Berg fået grønt lys til at feste igennem ovenpå en endt uddannelse.

Det var tydeligt at mærke på hjemmeholdet at der var noget på spil, og derfor fik de også en noget nervøs start. Ulberg forsøgte at spille i bagrummet på Skals' forsvar, hvilket de fire bagerste klarede rigtig godt. Frem i banen var Skals også nogenlunde godt med, men uden for alvor at at spille det spil, som har været gennemgående de sidste par kampe.

Dog var det Skals der kom foran midt i halvlegen, da Frederik Broberg vinder sin duel, og får givet bolden videre til Emil Berg, der sender et indlæg igennem feltet, som Anders Slavensky samler op og sender tilbage i feltet, hvor Mikkel King helt ugeneret og kommer først på bolden og sender den i mål.

Målet tog 10-15% af Ulbjergsspil, og gav Skals 10% mere, og Skals var nogenlunde i kontrol, derfor var det også helt forjent, da Mikkel King scorede sit andet mål efter flot arbejde af Emil Berg. Resten af halvlegen kørte lidt på cruise kontrol fra begge mandskaber og dermed kunne Skals gå til pause foran 2-0

Selvom resultatet var godkendt, var indsatsen det ikke helt og det fik holdet også af vide i pausen. Derudover skulle man være klar i de først 15-20 min. Da Ulbjerg formentlig ville give alt de havde for at komme tilbage i kampen, derudover vidste man at konditionelt at Skals FF var en tak eller to mere fitte, så man skulle ikke holde igen.

Dog var det Ulbjerg der indledte 2. halvleg bedst, hvor Skals havde svært ved at finde melodien. Dette resulterede at at Ulberg kom tilbage i kampen med en scoring til 2-1. Dette kunne godt give nervøse anelser i Skals lejren, da man allerhelst skulle bruge 3 point for at være helt sikkert på ikke at skulle i playoff. Men heldigvis fik Skals svaret hurtigt igen da Frederik Vejlby kom først på Lucas Bruun Kristensens indlæg med hovedet og resolut sparkede SKals på 3-1 og dermed kunne man sænke skulderne lidt igen.

Ca. 10 minutter før tid, kom Ulbjerg atter på tavlen, da et indlæg ind i feltet landede mellem to af Skals forsvarerne der ikke fik afstemt deres opdækning og dermed kunne en chanceløs Magnus Busk i målet hverken gøre til eller fra.

I slutminutterne pressede Ulbjerg på for en scoring med Skalsholdet holdte fast og kunne dermed klare frisag for playoff og dermed slutte sæsonen med en god derby sejr og gå på sommerferie.

15. oktober kl. 10:18 Skals tabte mod Viborg
12. oktober kl. 09:27 Skals møder Viborg FF i efterårsopgør
07. oktober kl. 09:13 Skals fik point i Løgstrup
27. september kl. 12:47 Skals møder Hersom/Bjerregrav lørdag eftermiddag.