Skals ramte ikke dagen mod VFF

06. maj 2024 kl. 08:49
Der var vigtige point på spil da VFF gæstede Spar Skals stadion torsdag aften

I torsdagens kamp var der lagt op til et spændende opgør, da VFF gæstede Spar Skals stadion begge hold skulle allerhelst bruge 3 point og giver ofte nogle gode, åbne og intense opgør, torsdagens kamp var ingen undtagelse.

Skals kom planmæssigt foran ind for kampens første 10 minutter, og det virkede til at Skals endelig ramte en kamp, hvor man kunne spille meget frem ad i banen og være bolddominerende. Men efter målet begyndte VFF at komme bedre ind i kampen og være mere nærgående, selvom Skals havde bolden, så var VFF farligst.

Derfor var det dog brandærgerligt da VFF efter ca 30 minutters spil får reduceret, efter chancer helt fair, for Skals stod ikke ret godt på banen og var relativ dårlig afstemt i stort set samlige kæder.

Resten af halvlegen var det sporadisk med chancer, men dog ganske ligeligt fordelt. Hugo Vasegaard og Lasse Broberg havde to gode muligheder, hvor Magnus Busk i målet havde 2 klasseredninger.

Derfor var det også ganske fair at kampen stod lige da kampens egentlig ganske dygtige dommer fløjtede til pause. En mindre opsang i pausen så ud til at hjælpe i 2. halvlegs første 10 minutter, da Skals virkede til at sprudle, hvilket også kastede en god mulighed af sig, da Frederik Vejlby var ved at komme helt fri igennem, men en god redning af VFF målmanden gjorde at det stadig stod lige.

VFF kom dog foran kort efter den gode mulighed, da de fik en omstilling efter et hjørnespark, hvor Skals ikke var afklaret og en god kontra endte med en klinisk afslutning uden chance for Magnus i målet. Så var det op ad bakke.

Skals troede stadig på at det var muligt at hente 3 point, men VFF fik også gjort det til 3-1 på et frækt skud fra kanten af feltet der snød stort set alt og alle men ikke desto mindre var fakta, at Skals nu skulle i gang.

Emil Berg, der havde fået plads lidt længere fremme på banen spillede en rigtig god kamp, hvor han havde flere gode gennembrud der var ved at føre til noget, et par gange var der tæt på at være blevet dømt straffe, hvis Emil ikke havde blevet på benene og forsøgt at spille chancen færdig. Så det lignede, at hvis Skals skulle tilbage i kampen skulle det komme fra ham.

Det gjorde det næsten også, efter et fint opspil, endte Mads Købke som afslutter og med en lille afretning så kunne han sparke Skals tilbage på 3-2 med 20 minutter igen. Det lignede at dette kunne godt lade sig gøre, men som kampen skred frem så blev det sværere og sværere at hente 3 point, og til sidst fik VFF også lukket kampen til 4-2.

Kampens spiller blev helt fortjent Emil Berg der høstede de fleste af spillernes stemmer.

På tirsdag venter Ulbjerg på udebane i en kamp, hvor Skals kan spille sig væk fra den direkte nedrykning med en sejr. Men Ulbjerg har en stærk evne til at altid at gøre ondt på Skals så det bliver på ingen måder en nem kamp, hvor Skals skal forsøge at rejse sig igen og hvis man ikke skal sidde fast i bunden, er det vigtigt at hente 3 point så man kan holde fast i topstride og spille sig væk fra Playoff pladsen.

Ulbjerg har vist at de sagtens kan være med i rækken, blandt andet med 2 uafgjorte resultater mod Borup og VFF begge mandskaber som har vundet over Skals i dette forår. Så det bliver på ingen måder en nem kamp for de grønklædte.

Derudover har det været notorisk svært for Skals at få point i Ulbjerg, hvor det kun er blevet til en sejr i de sidste 6 opgør på deres græs. Det er formentlig en statistik som Ulbjerg gerne vil holde i hævd.

Derfor kan der på mange måde vente 3 små finaler, da der efter Ulbjerg kampen venter Bruunshåb og Borup 3 gode resultater kan spille Skals afgørende væk fra bundstriden.