Skals hentede 3 point mod Bruunshåb/Tapdrup

12. juni 2024 kl. 10:09
Dermed sikrede Skals sig mod direkte nedrykning og kan nu selv afgøre deres egen skæbne

Tirsdag aften var der lagt op til et spændende opgør, da Skals var draget mod det sydlige Viborg for at møde Bruunshåb/Tapdrup i et opgør, hvor begge mandskaber havde meget på spil - BT skulle bruge en sejr, hvis ikke de skulle rykke ud af serie 3 kredsen og Skals kunne med en sejr spille sig et skridt tættere på at være fri af playoff kampen.

Skals kom til kampen med en frisk sejr i bagagen, det samme gjorde sig næsten også gældende for hjemmeholdet, der havde hentet 4 point i deres foregående 3 kampe, så det var to hold med opadgående formkurver.

Fra kampens start kunne man også se det var et anderledes BT-hold, der havde mere selvtillid end i det foregående møde, selvom boldbessiddelsen var meget lige i de første 30 minutter, så var det BT der var farligst i deres omstillinger, hvor de fik sat deres hurtige folk i scene oppe foran. Her var de tæt på ad flere omgange.

Men i det 20 minut kom hjemmeholdet foran, efter en omstilling, hvor bolden endte i bagrummet, hvor bolden ikke bliver clearet ordentligt og dermed kan en helt ugeneret BT spiller sparke hjemmeholdet foran. Der skulle dog ikke gå ret lang tid før Skals fik svaret igen, hvor Emil Berg tager sagen i egen hånd, og løber fra midterlinjen, igennem venner og fjender, der forsøger at stoppe ham, men de må kapitulere og Emil sparker sikkert bolden i mål bag en chanceløs målmand.

Efter udligningen kom Skals mere på spillet og fik skabt nogle gode muligheder, der dog fortjente bedre skæbner, men den sidste skarphed, held og dygtighed manglede.

Dermed kunne begge hold gå til pause med 1-1 i håndbagagen. Skals skulle ind og fortsætte med at spille, være stærkere i deres omstillinger og spille med tålmodighed, men stadig tænke sig om, da 1 point var bedre end 0.

Skals startede 2. halvleg bedst, der mindede mest om sidste halvdel af første halvleg. Bruunshåb stillede sig lidt længere tilbage på banen, hvilket gav Skals mulighed for at trykke på. Uden dog Skals for alvor kom til de helt store chancer.

Undervejs i 2 halvleg, blev BT reduceret til 9 mand, da de fik to gule kort, det gav lidt ro på kampen og dermed et stort overtag til Skals, der jagtede føringsmålet. Selvom man sværmede omkring målet, så kom man ikke til de helt store chaner.

Men da BT blev fuldtallige igen, lykkedes det Skals at komme foran, Frederik Vejlby samlede en løs bold op ude foran feltet, og kunne dermed serverer den for Hugo Vasegaard på kanten af feltet, der lige var kommet ind og brugte dermed sin første berøring til at lægge bolden til rette og sin anden berøring til at lave sit 2 sæsonmål og hvilket et, bolden blev placeret ovre i det lange hjørne uden chance for målmanden der måtte springe forgæves - og måtte se Hugos scoring som formentlig bliver en del af feltet til årets mål - og iøvrigt henleder tankerne på Nicklas Kaas' scoring mod Klejtrup der sikrede oprykning til serie 3, måske Hugos scoring kan vise sig at være lige så vigtigt ift. overlevelse.

Skals fortsatte med at  være spildominerende, men mod kampens slutning forsøgte BT at presse lidt på, men blev aldrig rigtige farlige.

Skals kunne dermed sætte 3 point ind på kontoen og sende hjemmeholdet endegyldigt ned i serie 4 og dermed sparke sig tættere på ovelse, da man nu ligger 1 point efter KK07 og Løgstrup, så en sejr i weekendens kamp kan gøre sidste spillerunde utrolig spændende.

Kampens spiller blev Emil Berg, derudover en scoring, men lige så vigtigt solidt arbejde på kanten og backen gjorde livet surt for hjemmeholdets forsvar.

15. oktober kl. 10:18 Skals tabte mod Viborg
12. oktober kl. 09:27 Skals møder Viborg FF i efterårsopgør
07. oktober kl. 09:13 Skals fik point i Løgstrup
27. september kl. 12:47 Skals møder Hersom/Bjerregrav lørdag eftermiddag.