Skals hentede 3 point i Liseborg

11. april 2024 kl. 11:00
Skals trak sig sejrsrigt ud af mødet mod Løgstrup

Onsdag aften var Skals taget til Viborg for at møde Løgstrup på kunstgræsbanen inde ved Liseborgcentret, kampen der rigtig skulle spilles i Løgstrup var flyttet derind pga. den massive mængde regn, som marts og april måned havde givet.

Skals skulle forsøge at vaske pletten væk fra Borup kampen og samtidig komme på tavlen, så der ikke blev for stort et gab op til de forreste - heriblandt dagens modstander.

Skals var kommet i en lidt alternativ, men ganske slagkraftig opstilling, hvor der var blevet plads til Frederik Broberg i midterforsvaret, efter hans operation, Frederik spillede en glimrende kamp sammen med resten af forsvaret som undervejs i kampen gennemgik flere rotationer men med samme energi og koncentration gjorde det svært for Løgstrup at komme igennem, og hvis de gjorde var Magnus vågen i målet og fik taget sig af det der kom.

Skals indledte opgøret bedst men ellers var det to hold der spillede meget mellem felterne uden rigtig at skabe de helt store chancer. Den største kom til Kim Sommer efter efter 15 minutters spil, efter et godt slået hjørnespark, men Kim Sommer blev generet lige nøjagtig nok i afslutningen til at den gik tæt forbi mål.

Heldigvis kom Skals foran kort tid efter på et flot angreb, efter Anders Slavensky afværger et Løgstrup angreb, bolden lander hos Kim Sommer, der finder William Slavensky, der efter en et-to kombination med Mads Købke kommer til baglinjen og finder selvsamme Købke, der viste resolut sparkede bolden i mål.

Målet ændrede ikke kampbillede ret meget, men Løgstrup fik svaret relativt hurtigt igen, da de fik tilkendt et noget tvivlsomt straffespark, der kunne henlede tanker på Borup kampen - Denne gang blev sparket eksekveret uden chance for Magnus i målet  - det skal dog lige føjes til referat, at Løgstrup formentlig blev snydt for et klokkeklart straffespark senere i kampen, så på den konto går det i nul.

Skals havde et par enkelte muligheder inden pausen, og Løgstrup havde en enkelt efter et godt opspil på en omstilling, der blev sendt til hjørne efter heroidsk forsvarsspil.

Derfor var det også to hold, der kunne gå til pause med 1-1 som man måske ret beset ikke kunne være helt utilfreds med. Skals skulle ud til 2. halvleg og forsætte takterne, ikke sætte bolden på spil og forsøge at få flere afleveringer sat sammen, for at tage trykket af Løgstrup presset, som man flere gange i 1. halvleg fint var kommet ud af, men dumme beslutninger gav omstillingsmuligheder som man skulle undgå i 2. halvleg.

Skals kom bedst ud til 2. halvleg, og fik erobret boldene højt på banen, hvor Mads Købke var tæt på at blive dobbelt målscorer. og William Slavensky havde også muligheden for at sparke Skals foran, men den sidste skarphed manglede.

Lidt over midt i 2. halvleg, måtte Frederik Brobergg udgå, han var simpelthen færdig, og Mads Købke gik ned i midterforsvaret og Mikkel Boi kom ind på toppen - og resten er historie fristes man til at sige. Men inden vi kommer så langt, så var Løgstrup ved at komme bedre med i opgøret. Skals evnede ikke at holde ret godt fast i bolden og det gav noget usikkerhed i holdet.

Efter et Løgstrup angreb fik Skals spillet sig ud af situationen, og bolden landede for fødderne af Mikkel Boi på venstre kanten, og med en fiks tunnel bragte Mikkle sig i ny situation, hvor han var relativ alene, og i stedet for at smide bolden væk, valgte Mikkel at sparke ude fra 30 meter og kanonerede bolden afsted og helt uvirkeligt endte bolden oppe i hjørnet helt uden chance for Løgstrup målmanden der passivt måtte se på, den raket fra Mikkel Bois højrefod, der bragte Skals foran igen.

Mod slutningen af kampen, pressede Løgstrup mere og mere på, men uden for alvor at komme frem til det helt store, der var enkelt chance som Mads Købke og Emil Berg får rodet ud af ilden ved bagstolpen og et enkelt skud der gik over mål.

Derfor var det også et Skals hold der kunne juble over at sætte 3 point på kontoen efter dommerens slutfløjt. Der var flere gode præstationer på holdet, og det var også udslagsgivende i stemmeoptællingen, hvor Lucas Bruun Kristensen høstede flest stemmer og kunne derfor tage bolden med hjem. Nu er der lidt tid til at Skals igen skal i ilden. Da næste kamp er den 20 april mod TVS på hjemmebanen i Skals