Skals vandt i Nørager/Rørbæk

24. maj 2023 kl. 09:04
Der var lagt op til lidt af en gyser, da Skals gæstede Rørbæk stadion

Skals var tirsdag aften draget til Rørbæk, et dejligt og hyggeligt sted, i en mindre by, hvor et mindre vejarbejde på 50 meter, kastede en lysregulering af sig, hvor ventetiden var 300 sekunder, hvor der absolut ingen biler kom forbi i de 5 minutter man kunne sidde der - om det var den lille form for irritation der havde sat sig i spillerne eller om kampens betydning havde sat folk op, lader vi være usagt, måske lidt af begge.

Selvom Skals havde en stor chance i indledningen af kampen, hvor Emil Berg er tæt på at bryde igennem på højre side, men må se Nørager målmanden med en af kampens sjældne redninger, så var det Nørager der kom foran først, hvor Skals defensiven ikke helt er afstemt og dermed kunne Nørager sparke bolden i mål inde bag Mikkel King, der vikariede i målet for Frederik Broberg, der ikke kunne få fri fra arbejde.

Efter målet, kunne man godt fristes til at tro, at det var sådan en kamp, hvor Nørager ville løbe Skals over ende, som de havde gjort for et par år siden, hvor Skals sidst var på besøg, men denne gang, kom der til at stå Skals på resten af halvlegen, hvor tålmodighed, løbevillighed og godt boldspil, gjorde at Nørager havde svært med at følge med, og dermed ikke kunne komme frem til de helt store chancer, hvor Skals derimod havde flere fine tilbud, men det var William der skulle udligne, efter et frispark, hvor han køligt sparker bolden ind. Der stod Skals på resten af halvlegen, hvor især, Emil Berg og William Slavensky, gjorde det svært for Nøragers venstre side, og Nicklas Kaas spillede vel nok sin bedste kamp i den grønne trøje.

Dog var stillingen 1-1 da kampens dommer fløjtede til pause. Skals havde været klart bedst i første halvleg, havde en god potion boldbesiddelse og forhastede ikke ret meget, stod godt på banen og derfor havde Thomas Christophersen heller ikke ret meget andet at sige end: Fortsæt - Klø på!

Der skulle heller ikke gå ret lang tid før nettet blafrede i Skals FFs favør, da Frederik Vejlby bragte Skals foran efter et flot angreb, Hvor Nicklas Kaas krydser kæderne og får bolden i dybden af William Slavensky, som laver et cut-back, som Marcus Bruun Kristensen let og elegant hopper over, hvor William spiller Frederik Vejlby helt fri, der kan banke skal foran.

Efter målet fortsatte Skals FF sin dominans, men langsomt kom Nørager/Rørbæk bedre med, godt hjulpet på vej at dommeres kortspil, hvor Baheerathan Arumugasamy fik et meget tyndt gult kort, de gav lidt momentum til Nørager/Rørbæk som også fik udnyttet overtallet til at udligne. Igen var det spændende, hvordan Skals ville reagere på dette, med 20 minutter igen kunne det godt blive svært at kæmpe for point. Heldigvis skulle det ikke gå sådan.

5 minutter efter er der en god bevægelse oppe foran, Nicklas Kaas truer dybt, og det giver plads til Marcus Bruun Kristensen, der ser Oliver Kvist, med en fremragende aflevering næsten skiller Nørager fra Rørbæk, Marcus finder Frederik Vejlby med en tværpasning, der af to omgange fik sparket Skals foran igen.  Allerede 3 minutter efter, var det atter Skals der kunne juble, et langt udspark fra Mikkel King, sender William på eventyr, og med godt overblik får han spillet Marcus Bruun Kristensen fri der ikke svigter og sætter slutresultatet ind 4-2, det var ikke et resultat man kunne pille ved, selvom Nørager/Rørbæk egentlig er et ganske glimrende hold, men en fremragende indsat sikrede de grønne sejren.

Nu kan Skals begynde at rette fokus hen mod fredagens svære opgør mod topholdet NUGF.

Kampens spiller blev Nicklas Kaas, der gik fra Majetærsker mod Sparkær, til Iniesta! flot kamp af alt muligmanden, der fortjent høstede holdets anerkendelse.