Skals uheldige i pointdeler

26. april 2023 kl. 21:58
Skals var foran mod topholdet Nørager/Rørbæk indtil kort før tid, hvor udligning faldt på straffespark

Tirsdag aften skulle Skals spille sæsonens 5. kamp da Nørager/Rørbæk gæstede Spar Skals Stadion, hvor Skals skulle forsøge at holde trit med netop Nørager/Rørbæk som inden dagens opgør, var på 9 point og Skals på 4, så det var en god mulighed for Skals at komme tættere på netop dagens modstander, men også tage et skridt op i tabellen ovenpå den pointmæssige skidte start på sæsonen.

Skals startede i medvinden, hvilket gav et lille pres mod Nørager/Rørbæk uden at Skals for alvor blev farlige, men i modsætning til de 3 foregående kampe, var man mere på bolden, men meget af spillet foregik omkring midten af banen, hvor Nørager/Rørbæk var stærke fysisk og ellers blev der servet bolde op efter angriberne som gav 2. bolde der skulle kæmpes om.

Meget af Skals-spillet blev bremset da, man aldrig rigtig fik truet i bagrummet, eller manglen på koncentrationen i afleveringen mangler, før man for alvor kom fri. Men William Slavensky var tæt på at slide sig fri efter nogle vævre træk men måtte se sit skud gå over mål. Men ellers var det ikke meget de to målmænd kunne holde varmen på i enderne.

Derfor var der ikke mange der kunne indvende noget i mod 0-0 resultatet da kampens dommer fløjtede til pause, hvor Skals kunne komme i omklædningsrummet og få justeret nogle af de ting, der manglede for at man for alvor blev farlige, og samtidig forberede sig på modvinden og måske det ekstra pres som man forventede at Nørager/Rørbæk formentlig ville lægge i 2. halvleg, med vinden i ryggen.

I pausen kunne tilskuerne på stadion være vidne til at Viggo, som i mange år har fulgt 1. holdet i Skals, både på hjemme- og på udebane og helt fortjent kunne modtage fan-æresprisen. og modtage de mange fremmødte fans applaus.

Selvom Skals havde modvinden i 2. halvleg var det Skals der kom bedst ud til 2. halvleg, hvor Nørager/Rørbæk virkede trætte og havde svært ved at få bolden fra Skals spillerne, der både var mere løbevillige, men også kommet længere frem på banen, og de afleveringer der kiksede i 1. halvleg, sad bedre i holdets rækker nu. Og det blev belønnet efter 54. minutters spil, da et flot angreb, der startede midt på banen ved tilbagevendte Anders Slavensky der erobrede bolden på midten der via William Slavensky og Martin Nonbo der med lidt småspil kunne finde Frederik Vejlby, der kunne vippe bolden videre til Marcus Bruun Kristensen der kunne sparke bolden i det lange hjørne og dermed sparke sig ind som delt topscorer i Skals FF.

Efterfølgende fulgte der flere gode opspil, hvor William Slavensky, Marcus Bruun og Frederik Vejlby havde behjertede skud fra distancen men tættere kom Skals ikke - Og da Nørager/Rørbæk kun havde haft en mulighed i 2. halvleg, hvor Baheerthan Arumugasamy kom på tværs og forhindrede tværaflveringen så lignede det også 2. sejr på stribe.

Men kort før tid, blev 10 sekunders ukoncerethed straffet, da man efter en clearing fra et frispark ikke fik afvist ordentligt, som medførte et straffespark, måske lidt hårdt dømt, men ikke desto mindre knaldhamrende godt sparket ind uden chance for Frederik Broberg i målet, så kunne Nørager/Rørbæk stjæle et point med hjem i bagagen og Skals var helt forståeligt skuffede.

Der er dog ikke lang tid at gå og være skuffede i, da der allerede torsdag aften venter en nyt opgør når Højslev gæster Spar Skals stadion.

Kampens spiller blev Marcus Bruun Kristensen som udover sin scoring, havde mange gode aktioner i opgøret.