Skals tabte til Nørremarken

30. maj 2023 kl. 23:08
Skals var fint med i kampen mod NUGF men måtte se sig slået med 2-0

Fredag aften tog Skals FF hul på den forlængede weekend med en kamp mod Nørremarken, hvor en sejr ville bringe Skals ind i topkampen, så det var en mandskab der gik på banen for at spille med om de 3 point mod et mandskab med flere gode individualister, som man normalt ikke ser på serie 3, men Skals havde en gameplan klar, til trods for at flere spillere havde skavanker til dagens opgør.

Nørremarken var bedst i kampens indledning, hvor Skals hurtigt kunne have været bagud med 1 eller 2 mål i kampens indledning, hvis det ikke havde været for vikarierende målmand Mikkel King, der med flere store redninger, tog broden af Nørremarken angriberne, og efter 15 minutters spil kommer Skals godt med i kampen og er mest på bolden, uden rigtig at skabe de helt store chancer.

Som halvlegen skred frem, blev det tydeligt for de fremmødte, at dommeren i dagens anledning sjældent valgte at se Skals FFs vej i de fleste kendelser, hvor flere urelementerede skub fra NUGF ikke gav frispark, men i stedet faldt ud til deres forskel, og prosterne skyllede dommeren væk med grin, hvor NUGF'erne fik frispark på bestilling, noget der stille og roligt byggede en frustrationsfaktor op hos hjemmeholdet.

Bedst som de fleste havde indstillet sig på at begge hold skulle til pause med 0-0 i håndtasken, bragte Nørremarken sig foran 1-0, et kort øjebliks uopmærksomhed endte i en kort tilbagelægning som bliver opsnappet af NUGF offensiven der nemt kan bringe udeholdet foran 1-0, hvilket  var lidt en bet, da Nørremarken virkede til at hygge rundt med bolden og Skals havde indstillet sig på de våben Nørremarken havde.

I pausen blev der aftalt at fortsætte, man var godt med og der ville formentlig falde en chance ned eller to, som man skulle være skarpe på at udnytte. Samtidig begyndte Nørremarken at blive frustreret af deres opspil ikke virkede, hvor Skals stod godt på banen og neutraliserede de fleste opspil, hvor det oftest skulle være på individ basis at Nørremarken skulle skabe noget.

Desværre skulle vi ikke ret langt hen i 2. halvleg før Nørremarken kunne bringe sig foran 2-0 efter et opspil, hvor Skals ikke var i balance og en omstilling med en lang bold, som sikkert blev eksekveret og nu så det svært ud for Skals, der for anden gang på 3 lukkede to mål ind, noget utraditionelt for Skalsholdet.

Men Skals begyndte at få et spilovertag, hvor man fik kørt bolden fint rundt, hvor blandt andet Marcus Bruun Kristensen og Frederik Vejlby kom til fine muligheder, men skarpheden i det sidste manglede, og derfor var det også et ganske fattet hold, der efter dommerens slutfløjt måtte se sig besejret 2-0

Skalstruppen var da også ret enige om at Mikkel King i målet skulle have stemmerne, hele 13 styks, blev det til, hvor Skals på en dårlig dag kunne have tabt med 4-5 mål. Nørrmarken ligner unægtelig en oprykker, og Skals kan nu se frem til en uges kamppause, inden Ørslevkloster gæster Skals Stadion, i en kamp, der kan være en duel om 2. pladsen og 3. pladsen, hvor Sparkær også spiller med.