Skals sluttede sæsonen af med en deler mod TVS

19. juni 2023 kl. 09:04
Selvom Skals var bedst, var man pludselig bagud med 3-1 inden man kom tilbage i opgøret.

En lang sæson er nu overstået, og på trods af en mareridt start på sæsonen, havde man alligevel mulighed for at spille med om oprkyning indtil det smalle nederlag mod ØK på hjemmebane, og efterfølgende havde man mulighed for at nå 3. pladsen indtil den sidste kamp, hvor man ikke havde noget at spille om, hvor modstanderen havde mest at spille om.

Men det var ikke til at se at, da kampen gik i gang, Skals var mest på bolden og havde indledningsvist de bedste muligheder i opgøret, inden TVS ud af ingenting, har et skud på overliggeren og kort efter stolpen. TVS var meget direkte i deres spil, og spillede noget der lignede det gode gamle kick and rush, som man kendte det fra England i 80'erne og 90'erne. Med en senere ankomst af Baheerethan Arumugasamy og afbud fra Kim Sommer med en skade, så var det fremtiden, som var på banen - om træner Thomas Christophersen ser sig selv i den ligning, lader vi være op til ham selv :)

Skals kom foran efter glimrende forarbejde af William Slavensky, der jagter en bold i dybden, hvor en TVS forsvarsspiller kommer først, men William afskærmer ganske fint hans muligheder, og til sidst får prikket bolden videre til Marcus Bruun Kristensen, der fornemt banker bolden i kassen, forinden havde William Slavensky været tæt på, men måtte se sit forsøg gå i sidenettet, efter en fremragende aflevering af Lucas Bruun Kristensen.

TVS var på besøg i Skals feltet et par gange, når de lange bolde blev sendt afsted, men Frederik Broberg i målet, fik afværget en god portion af de muligheder, sammen med Anders Slavensky og Emil Berg. Desværre kunne Skals ikke holde føringen og efter atter en lang bold, kom TVS først på den, og med et fint touch kom uden om Frederik Broberg, mens det var marginaler for at Frederik Vejlby fik clearet bolden på stregen men desværre gik bolden ind.

Dermed var det også resultatet ved pausen, hvor Skals fik snakket tingene igennem, fik styr på at de lange bolde ikke måtte overraske os mere og vi skulle blive ved at spille bolden langs jorden og knokle på.

Om det var varmen, eller udsigten til sommerferie om 45 minutter lader vi være usagt, men de første 15 minutter af 2. halvleg, virkede det slet ikke som om at Skals var til stede, om det udnyttede TVS til at komme foran med først 2-1 og senere 3-1 og det lignede kortvarigt en nedsmeltning af Skals mandskabet. Men efter 3-1 føringen stoppee TVS med at spille fodbold og Skals begyndte samtidig at  vågne op. og resten af halvlegen stod der Skals på det hele.

I første omgang blev William Slavensky snydt for et straffe, men det virkede som om at det gjorde Skals holdet endnu mere tændte, og især Marcus Bruun Kristensen virkede til at være i spillehumør. Samtidig med trætheden nærmede sig begyndte TVS spillerne også at blive usympatiske i deres kommentarer, både omkring Skals spillerne, dommeren og Skals tilskuerne, og det gav endnu mere damp til kedlerne. Reduceringen kom efter et hjørnespark, hvor Mikkel King steg til vejrs og stangede William Slavenskys hjørne i nettet og kort efter blev et flot opspil belønnet med Martin Nonbos flotte aflevering til William Slavensky, der gang ikke blev hevet ned og kunne dermed banke udlingnen ind.

Skals fortsatte med at jagte sejren, men der var ikke kommet flere mål i kampen, da kampens dommer fløjtede kampen af, og dermed 3-3, hvor Skals havde fornemmelsen af man havde fortjent mere, men når man ikke kan få det bedste må man tage det næstbedste, og efter at være bagud med 2 mål når der mangler en halvtime kan Skals stadig bruge resultatet og måden det kom i hus på til en hel masse.

Nu kan Skals gå på sommerferie, imens Mønsted og TVS får forlænget deres sæson en smule, da der venter to nedrykningsplayoff kampe.

Skals starter sæsonen op igen når Fjends Cup åbner efterårssæonen.