Skals måtte nøjes med uafgjort mod TVS

image Martin Nonbo blev kampens spiller, hvor midtbane motoren leverede en solid præstation på midten
09. maj 2023 kl. 11:17
Skals var dominerende igennem hele kampen, men det lykkes ikke at score -

Skals var mandag aften i ilden mod TVS ude i Løvel, et sted, hvor Skals notorisk har det svært, dog var dette en af de bedre kampe, hvor der bare manglede et mål som kronen på værket. Allerede i kampens indledning var det tydeligt, hvilken gameplan de to hold kom med, Skals, der gerne vil have bolden, og TVS der gerne ville afsted på omstillinger, Skals havde i oplægget haft fokus på boldomgangen og om at sætte bolden unødigt på spil - Allerede under opvarmningen kunne man mærke at fokus var rettet på god boldomgang, på en bane, der tillod det, selvom den var noget hård. Skals endte også med at have 70% af spillet og 13 skud på mål, mod TVS der havde 30% og 4 skud på mål.

At TVS satstede på omstillinger var dog tæt på at give pote efter et hjørnespark til Skals, hvor Frederik Broberg i målet tog sig at det der kom, lidt senere efter samme opskift havde TVS en mulighed magen til, her ramte man stolpen. Det fik Skals til at skrue op for tempoet, og her kunne man se at TVS manglede lidt i forhold til at følge med, og her kom en god periode, hvor særligt Anders Kuhr skinnede på højrekanten, og Marcus Bruun Kristensen havde god plads at boltre sig på, hvilket gav William Slavensky fine arbejdsbetingelser, hvor Skals var tæt på ad flere omgang, men kvaliteten i slutproduktet manglede. Derforer det heller ikke så utroligt, at Skals efter 7 kampe har en målscore på 6-4.

I pausen måtte Skals foretage en nødudskiftning, da Anders Slavensky måtte udgå - Det gav plads til Mikkel King der kom ind på toppen - Mikkel startede godt med nogle gode berøreringer og var med til at få sat nogle fornuftige angreb sammen, der ret symptomatisk for kampen manglede et slutprodukt. Skals havde, lige som i første halvlev flere gode muligheder, der manglede det sidste skarphed - Kim Sommer havde et godt forsøg efter hjørne der gik snært over, og Emil Berg havde et godt raid op igennem banen, hvor det også var lidt ved og næsten at bolden endte ved en Skals mand.

Kort før tid, havde TVS en god mulighed - igen i en omstilling, hvor Frederik Broberg i målet måtte hive en af sine klasse redninger frem og holde bolden ude af hans bur.

Dermed kunne begge hold dele i porten, da kampens - fremragende dommer, Anders Hald - efter 90 minutter fløjtede kampen af, hvilket giver status quo i bundkampen, hvor Skals på lørdag skal forsøge at revanchere sig mod Mønsted og holde afstand til bundpladserne.

Kampens spiller blev Martin Nonbo, der høstede holdkammeraternes stemmer i skarp konkurrence med Frederik Broberg og Marcus Bruun Kristensen.