Skals får besøg af Højslev st.

27. april 2023 kl. 14:42
Torsdag aften venter der en ny kamp for byens hold

Selvom tirsdag aften længe lignede 3 point til Skals FF så blev et kort øjebliks koncentrationssvigt afgørende. Men det er ikke længe man kan gå og være skuffet, over specielt en god 2. halvleg ikke gav point mod et af de direkte konkurrenter i puljen.

For selvom det kun gav 1 point, så var der trods alt lysglimt at se, både i forhold til at at diktere kampen, men også formmæssigt, lignede man et hold, der havde en væsentlig større tank end modstanderne.

Selvom Højslev St. kommer til Skals med en upoinerende statistik og historik, er det på ingen måde en modstander man må undervurdere. Højslev overlevede sidste år i rækken ved at tage små sejre ind i mellem og det var uanset modstander, da holdet i øvrigt gav de senere puljevindere fra Borup kamp til stregen og stjal point fra dem.

Så selvom der er gået væsenlig flere mål ind, end man har scoret, så er det sådan i serie fodbold at tidligere kampe er historik, og når dommeren fløjter kampen op er det et nyt og åbent opgør. På den anden side kan man heller ikke sige at man fra Skals' side kommer til opgøret med en imponerende statistik i bagagen, og netop derfor kunne det sagtens være sådan en kamp, hvor Højslev tænker "Her skal vi have point med hjem"

Derfor er det et Skals hold, som skal ud og levere varen fra start, og nogle af de ting man ikke lykkedes med i første halvleg mod Nørager/Rørbæk skal lykkes mod Højslev. Det gælder både afleveringer, flow og intensitet - og ikke mindst koncentrationen igennem hele kampen.

Kampen bliver fløjtet op 18:45 på Spar Skals Stadion - vi håber vi kommer til at se lige så mange på stadion som i tirsdags, selvom vejret ikke var til det helt store, var det en fornøjelse at se så mange var mødt frem.