Kampreferat Kvinder Jyllandsserie Bjerringbro - SUB 04.05.2023.

09. maj 2023 kl. 08:20
Torsdag den 4. maj spillede SUB pigerne en udekamp mod bundholdet Bjerringbro. En kamp som skulle vindes for at holde trit med de øvrige hold i bundstriden. Det var samtidig også Bjerringbros chance for at komme på tavlen efter 5 nederlag.

Fra kampens start var det tydeligt, at SUB pigerne kendte kampens betydning og der blev fightet fra første fløjt. Intensiteten var i højsæde og allerede efter 4 min. Rundede Freja Hattesen sine 2 oppassere og scorede til 1- 0. Assist Carla Overgaard. En god start.

Efter blot 10 min. Blev det 2 – 0 efter et hjørnespark fra AK som Maria Dalsgaard flot fulgte helt op på.

Der var pres på Bjerringbros mål da SUB pigerne mærkede muligheden for at afgøre kampen i 1. halvleg.

Efter 32 min. fandt Maja Sølund Andersen Freja Hattesen i dybden som kvitterede med et flot mål til 3-0.

Freja Hattesen var i målhumør denne aften og efter 40 min. Gjorde hun det til 4-0 på assist fra AK. Freja Hattesens hattrick var dermed fuldendt.

Kort før pausen fik Bjerringbro reduceret på et uheldigt mål.

1. Halvleg var blot 2 min gammel da AK sendte Tilde Vadsholt alene igennem, Tilde svigtede ikke og scorede sikkert til 5- 1.

Herefter faldt kampen lidt sammen og det blev meget tilfældige bolde resten af kampen.

Bjerringbro fik reduceret til kampens resultat 5 – 2 efter 72 min.

Resultatet betyder at SUB nu har 5 point for 5 kampe og har ikke tabt de seneste 3 kampe.

Kampens spiller blev Carla Overgaard, der modtog 5 stemmer for sin flotte indsats

Tirsdag drager vi til Mejrup som ligger godt i toppen af feltet.

Tak for opbakningen.

Trænerteamet

Forår 24
27. juni kl. 11:12 Skals slog Ulbjerg i den sidste kamp og sikrede sig dermed overlevelse