Skals måtte nøjes med 1 point i Bjerregrav

23. august 2024 kl. 12:53
Skals var ellers tættest på de 3 point men de små marginaler var ikke på Skals' side.

Torsdag aften var Skals draget til Bjerregrav for at jagte point på en svær udebane, hvor Skals meget sjældent får noget med sig fra. Da der en times tid før kampstart blev åbnes for sluserne for oven, vidste man også at det ville blive en kamp, der sagtens kunne blive afgjort på en tilfældighed.

Det var ellers to hold der var ganske godt forberedte på hinanden, derfor var der meget spil mellem de 2 felter, hvor begge hold havde flere gode perioder. Langt hen af vejen lykkedes det egentlig Skals meget fint at lukke ned for hjemmeholdets bagspil eller udspil. Her var det altafgørende at bagkæden spillede en god kamp, og det var så sandelige også tilfældet.

Hjemmeholdet kom til at par afslutning der alle gik over mål og et par indlæg der ikke voldede Frederik Broberg de store problemer. Skals havde også et par muligheder i 1. halvleg, hvor Lucas Bruun Kristensen var tæt på at sparke Skals foran, men måtte se sin afslutning gå i sidenettet. Mads Købke havde et hovedstød tæt over mål.

Derfor var det også helt fortjent at det stod 0-0 ved pausen. Skals skulle ud og holde bedre i bolden og så skulle vi have flere folk i feltet.

2. halvlegsstart lignede meget 1. halvleg, hvor Bjerregrav var godt med og fik bragt spillet, i den indledende fase op på Skals' banehalvdel og fik skabt et par chancer, der aldrig rigtig blev helt farlige. Herefter kom der er en periode, hvor Skals var bedst, og havde flere gode muligheder. Mads Købke kom først på et indlæg, hvor Bjerregravmålmanden måtte ude i en feberredning og strække sig det bedste han havde lært, og fik lige præcis fingrerne på og kunne skubbe bolden forbi stolpen.

Kort efter havde Marcus Bruun Kristiensen to gode muligheder, men begge gange diskede hjemmeholdets målmand op med flotte redninger. Med ca. 20 minutter igen troede Skals at forløsningen kom, da Mikkel Boi headede meget uselvisk et indlæg på tværs, der havde splittet hjemmeholdets forsvar, som Mikkel King sparkede i nettet. Men noget uforstående blev der fløjtet for offside. Kort efter fik Mikkel King kampens største chance, og gjorde det helt rigtige, men en refleksredning var Bjerregravmålmanden fik på forunderlig vis skubbet holdet over.

Hugo Vasegaard havde et langskud, der måtte vippes over overliggeren. Men ind ville bolden ikke i Bjerregrav torsdag aften. Heller ikke nede i den anden ende, hvor Frederik Broberg ikke havde meget at lave, men mod slutningen havde Bjerregrav et par enkelte muligheder, de heller ikke helt fik nok ud af, men Skals forsvaret spillede med autoritet og det var også derfor at de 5 bagerste hentede 11 stemmer ud af 16 mulige, da Martin Trankjær endte med at hive de fleste af dem, for (endnu) en flot indsats i den grønne trøje.

0-0 resultatet gav en flad fornemmelse i omklædningsrummet efter kampen, da man følte det kunne have været mere og havde sat holdet i en gunstig situation inden mødet med Løgstrup lørdag eftermiddag.

06. september kl. 11:29 Skals fik point mod ØK
05. september kl. 08:55 Skals tager i mod Ørslevkloster