Skals fik point mod ØK

06. september 2024 kl. 11:29
Der var drama til allersidste fløjt, da Skals spillede 1-1 mod Ørslevkloster

Torsdag aften skulle Skals spille en af de helt store hold i puljen ift. oprykning. Og det ville på forhånd ikke blive en nem kamp, og efter at William og Lucas var draget på eventur, var der nogle store sko der skulle udfyldes. Derfor skulle der en mandfolkepræstation til hvis Skals skulle have noget med fra opgøret.

Det var også mantraet i oplægget til kampen, det ville blive hårdt, det ville blive surt, men man var først færdig når kampen blev fløjtet af - og det blev efterlevet til punkt og prikke.

Skals overlod initiativet til ØK i kampens indledning og trak sig længere tilbage på banen, hvor det var omstillinger man skulle afsted på og give lidt ekstra krudt i, og selvom det var hårde arbejdsbetingelser for Marcus Bruun på toppen, fik han alligevel raget meget til sig i løbet af første halvleg, hvor der godt kunne have været optræk til noget, men ØK var hurtigt hjemme i folden og dække op.

ØK havde svært ved at tilspille sig de helt store chancer i første halvleg på trods af spilovertaget. Dog blev det til et par afslutninger ude fra, der gik lige over, ramte overliggeren og en masse indlæg som Skals forsvaret langt hen af vejen stod godt i mod på.

Lidt over midtvejs i 1. halvleg blev Skals reduceret til 10 mand, da Mikkel Boi fik gult kort efter en tackling.  Det gjorde at ØK kunne presse endnu mere på, og det kastede også et mål af sig, efter et hjørnespark, hvor Frederik Broberg i målet var lige ved at få den vippet over mål men desværre for hjemmeholdet gik bolden i mål.

0-1 var også resultatet ved pausen, hvor Skals lagde en slagplan for 2. halvleg, hvor der var 3 faser og man startede med at holde stand i de første 10 minutter. Herefter gik man ind i en periode, hvor man gik helt frem og netop i den periode var Skals bedst, hvor ØK også fik en mand ud og køle af i 10 minutter. Efter 30 minutter af 2. halvleg kom belønningen så. Et hjørnespark fra Lucas Kronberg, får Kim Sommer sendt mod bagstolpen, hvor Emil Berg dukker op og sparker bolden ind.

I de sidste 10 minutter trækker Skals sig igen tilbage til udgangspunktet. Det giver Ørslevkloster initiativet, dog uden det skaber det helt store. Bortset fra det sidste minut i dommerens overtid, lidt sløset forsvarsspil ender med et hjørnespark til ØK, der ender med et meget meget tyndt straffespark. Det fik naturligvis Skals op i det røde felt, da man følte at sejren blev uretfærdig taget fra holdet.

Heldigvis ville Frederik Broberg det anderledes, og med en dobbelt redning får han reddet straffesparket, det blev kampens sidste spark, og Skals blev naturligvis ramt af eufori.

Skals lægger derfor endnu et point til kontoen, i en pulje, hvor alle kan tage point fra alle. Men Skals får ikke lang tid til at restituere, da holdet allerede drager til Sparkær på lørdag. Netop Sparkær, virker til at have fået styr på spillet, efter en lidt shaky start på sæsonen, hvor holdet skulle finde sig selv igen efter nedrykningen.

Men deres formkurve virker til at toppe på det helt forkerte tidspunkt set med Skals øjne. Netop Sparkær og Skals plejer at have gode, og intense opgør mod hinanden, hvor det kan bølge frem og tilbage. Men på lørdag må det dog forventes at hjemmeholdet kommer i stærkeste opstilling.

Ikke desto mindre, kan point i Sparkær tage Skals tæt på overlevelse, hvor tallet stadig er 18, og jo hurtigere tallet bliver nået, jo bedre.

Kampen bliver spillet i Sparkær klokken 16:00 på lørdag.

06. september kl. 11:29 Skals fik point mod ØK
05. september kl. 08:55 Skals tager i mod Ørslevkloster