Skals tabte mod Jerslev/Sterup

09. december 2023 kl. 17:05
Der var smæk for skillingerne fredag i Skals idrætscenter da Skals FF tog i mod Jerslev/Sterup

Efter den sidste kamp i Skals idrætscenter, var forhåbningerne store, da Skals igen skulle spille futsal foran hjemmepublikummet, der trofast følger byens drenge når de går i kamp for byen, klubben og trøjen. Kampen mod Jerslev/Sterup skulle dog vise sig at være en noget anden type futsal kamp end kampen mod Hjørring for 2 uger siden, både i stil men også i, hvad der lykkedes for Skals.

Allerede fra start af, var der tryk på, da udeholdet kom med en taktik, hvor man vil forsøge at trykke hjemmeholdet lidt i bund, og forsøge at erobre bolden tidligt så man ikke skulle arbejde så hårdt for at score sine mål. Netop udeholdet, var primært bestående af spillere fra jyllandsserie og danmarksserie fra Aalborg området, så Skals FF var oppe i mod en god modstander.

Netop det med nemme scoringer skulle være det alt overskyggende, da udeholdet kom relativt nemt til deres mål, hvor Skals skulle knokle for at få bolden i mål. lidt symptomatisk for denne futsalsæson. Jerslev/Sterup var foran 3-0 da stadionuret rundede 10 minutter. Fortjent eller ej, så lykkedes udeholdet med deres gameplan. Efter 3-0 målet tog Skals FF en timeout, for lige at få lidt ilt til hjernen og kigge hinanden i øjnene og blive enige om at at man skulle arbejde sig ind i kampen. For man var ikke blevet blæst ud af Skals idrætscenter, men man blev nok taget en lille smule på sengen.

Efter timeouten, lykkedes det for Marcus Bruun Kristensen at reducere efter at Frederik Vejlby vinder bolden på midten af banen og derefter finder Marcus der er gået dybt, hvor det lykkedes ham at snige bolden forbi udeholdets målmand. Her virkede det til at Skals var begyndt at komme mere med i kampen og have styr på modstanderen, men et tyndt frispark endte med en scoring til 4-1 det nåede også at blive både 5-1 og 6-1 inden pausen, alle målene som man måske på en god dag vil kunne have afværget.

Selvom 1-6 lyder voldsomt, så havde Skals flere gode muligheder, for at score, men chancerne blev misbrugt, hvor mani bedste fald kunne være gået til pause 4-6 hvis skarpheden havde været der. I pausen blev der talt om at viske tavlen ren, og gå ud og spille på de elementer der havde fungeret og tro på man kunne vende tingenes tilstand.

Man nåede dog knap nok ud efter pausen, før den stod 1-7 efter 10 sekunders spil. Det ændrede dog ikke noget på strategien for 2. halvleg, det gjorde bare at man skulle trække sig mere op. Og ikke desto mindre var det et Skals hold, der spillede sin mulighed. Og ikke ret lang tid efter kunne Emil Berg reducere efter han slider sig fri og resolut sparker bolden flot ind.

Dog får Skals ikke fuldt udbytte af det lille overtag, da Jerslev/Sterup er gode i omstillingerne og får sparket dig på 8-2. Skals får dog reduceret nok engang da Anders Slavensky finder Lucas Bruun der vender på sin direkte modspiller og sparker bolden ind. Igen må Skals dog se at udeholdet scorer på endnu en omstilling.

Skals er dog ikke færdige og bliver ved med at jagte, og det giver pote, Mikkel King bliver ureglementeret nedlagt i feltet, hvilket William Slavensky sikkert omsætter til scoring. Inden William Slavensky sparker sidste scoring ind, efter udeholdet spiller bolden tilbage til målmanden hvilket giver et frispark på kanten af feltet.

5-9 lyder voldsomt, men Skals var ikke længere væk, end at hvis skarpheden havde været der, havde man kunne har spillet lige op med gæsterne, der virkede til at blive lidt flade til sidst. Skals har ikke lagt tid til at gå og ærgre sig, da man på fredag rejser til Skibsby og spiller årets sidste futsalkamp, hvor man skal forsøge at slutte godt af, hvis ikke man skal kigge ind i en svær start på det nye år.