Skals taber knebent til Hersom/Bjerregrav

07. september 2023 kl. 07:53
Det var ikke jordens mest velspillede kamp, men der var intensitet og fight fra start til slut

Onsdag aften var Skals draget mod Bjerregrav for at møde HBI, i en kamp, hvor vinderen af kampen ville overtage førstepladsen i puljen, begge hold kom til kampen med en god formkurve og velviddende om at HBI er svære at slå på hjemmebane. Skals FF var ganske fint forberedt på, hvilken type kamp der ventede, og nøglen til succes skulle findes i at være kyniske i begge felter, og være tålmodige i opspillet, hvor særligt at spille ud af det første pres var vigtigt.

De var to hold, der kampen igennem spillede ud fra deres grundprincipper, Skals der forsøgte at være på bolden og flytte bolden langs jorden, hvilket lykkedes et par gange, men det lykkedes også HBI er stresse Skals i opspillet. Og HBI, der gerne vil spille med lange bolde over midtbanen og så skulle angriberne skabe muligheder af det der kom.

Første halvleg blev en meget lige affære, hvor begge hold forsøgte at ødelægge kampen for hinanden, og skabe frustrationer. Bjerregrav havde et par halve chancer, som Skals defensiven fik løst ganske fint, og Skals i den anden ende havde også rigtig gode chancer, blandt andet havde Marcus Uglebjerg et fint forsøg efter Lasse Brobergs forarbejde og lige bagefter var Marcus Bruun tæt på at komme igennem. Kort efter ramte Kim Sommer overliggeren efter at have fulgt op på Lasse Brobergs skud som målmanden måtte halvklare.

Som halvlegen skred frem var begge hold godt indstillet på hinanden og kampen blev lidt låst, hvor det ikke handlede om at lave fejl som modstanderen kunne udnytte. Derfor var det også helt lige ved pausen.

2. halvleg blev lidt mere åben og livlig, stadig med Skals mest i boldbesiddelse, Desværre var det Bjerregrav der kom foran først, ved et skud ude foran feltet i det korte hjørne, som Skals ikke får afværget i tide og kommer lidt i ubalance og det blev udnyttet.

Skals svarede godt igen efter 10 minutter, da Marcus Bruun kæmpede sig godt igennem, og Bjerregrav målmanden måtte halvklare, og Lasse Broberg var hurtigst over nedfaldet og kunne sparke Skals på 1-1. Så var alt lige igen. Det åbnede kampen igen. Men der gik ikke længe før Bjerregrav igen kunne bringe sig foran, efter lidt passivitet i Skals forsvaret, som blev resolut effektiviseret og så skulle Skals jagte igen.

Det blev kun tæt på ad få omgange selvom Skals truede godt, Bjerregrav var tilmeld heldige da kampens ellers glimrende dommer overså hands i feltet, men igan manglede Skals marginalerne. Og Skals kom ikke tættere på, og måtte tage hjem med et nederlag.

Emil Berg og Baghi stod stærkt i billedet, og høstede majoriteten af stemmerne sammen med Frederik Vejlby der var stærk på backen. Men Emil Berg trak de fleste stemmer og kunne tage bamsen med hjem. Bamsen får dog ikke lov at sidde med til middagsborden hjemme ved familien Berg, da der allerede er kamp igen på fredag mod Sparkær, hvor der gælder om at holde fast i toppen.

I dag kl. 12:17 Skals sejrede på Siwert park
06. september kl. 11:29 Skals fik point mod ØK
05. september kl. 08:55 Skals tager i mod Ørslevkloster