Skals slog Haverslev

07. juni 2022 kl. 09:35
Nu er Skals klar til finaleugen i næste uge, hvor Klejtrup venter tirsdag og Kvik om torsdagen

Mandag aften ventede der Skals en kamp om vigtige point, da Haverslev gæstede Skals Stadion, samtidig ventede der Skals en god mulighed for at træne "med levende kegler" da man på forhånd vidste at der var stor klasseforskel på de to mandskaber. Netop det sidste, var alligevel en faktor, hvor koncentrationen af og til manglede, hvor man i perioder overlod for meget til Haverslev, der i starten af kampen var tæt på at score - samtidig var Skals en mand i undertal efter Baheerathan Arumugasamy tog en for holdet og lavede et frispark i en situation, hvor samtlige Skals spillere ikke så alt for godt ud.

Men det var en kamp, hvor Skals var meget på bolden, dog uden at formøble den særlig godt. I indledningen var Lasse Broberg tæt på, men hans skud tæt under mål, gik på overliggeren og ud i spil igen. I den anden ende gjorde Frederik Broberg sit til at holde buret rent, men en fantastisk redning.

Efter 20 minuttersspil kommer Frederik Vejlby til baglinjen efter at have ødelagt selvtilliden på Haverslevs venstreback, inden foran mål finder han Lasse Broberg, der hamrer bolden på overliggeren (igen...!) men denne gang rammer den målmanden i ryggen på vej ud, og går ind i mål. Skals foran 1-0

Eftet 38 minutters spil, bygger Skals et godt angreb op, hvor der bliver spillet i længderetningen og Marcus Bruun kommer til baglinjen, hvor han spiller tilbage til Martin Nonbo, der i første opgør havde et kanondrøn på overliggeren. Martin lægger an til skud, hvor han havde taget ved lære at det første opgør, og tager lidt af farten af bolden, hvilket gør den svær for Haverslev målmanden af bedømmer og ender med at tabe bolden ind mod målet. 2-0

Dette er også pauseføringen, hvor begge hold går til pause, hvor det mest dramatiske var Nicklas Kaas der måtte en tur på skadestuen efter at havde fået to knopper ved siden af hovedet i forbindelse med en hovedstødsduel, 4 sting, heldigvis er Nicklas Kaas ved godt mod.

Thomas appellerede til spillernes sunde fornuft i pausen, med et ønske om at spille hurtigere, flere rigtige beslutninger og at der blev arbejdet lidt mere for at  vise man gerne ville vinde. Peptalken må have virket, for allerede efter 5 minutter kommer Skals på 3-0 da Frederik Vejlby atter tryller på højrekanten, og endnu engang finder Lasse Broberg inde foran mål, der sikker omsætter muligheden til mål.

6 minutter senere var Lasse Broberg atter på spil, efter Marcus Bruun sender fødselaren, Anders Kuhr afsted på højrekanten, der finder Marcus igen, der sender bolden videre til Lasse Broberg der sparker Skals på 4-0.

Mikkel King ville også være med, Mikkel der efterhånden kan betegnes som supersup, der efterhånden er garant for mål når han kommer på banen, omsatte en mindre omstilling, hvor Tim Nielsen finder William Slavensky i dybden der kigger efter Mikkel der har taget opstillingen omkring pletten, der noget uforstyret kan sparke bolden i mål. 5-0

Derefter holde Skals en mindre målpause indtil det 83' minut, hvor fødselaren Anders Kuhr bliver fundet i bagrummet af Tim Nielsen, der bliver hjulpet en anelse af en mistiming af Haverslev forsvaren, der giver Anders Kuhr tid til at få bolden under kontrol og køligt sender bolden over i det lange hjørne til 6-0 - og Anders Kuhrs første mål på 1. senior.

6-0 blev også kampens resultat, en sejr, der sagtens kunne have været større, men kampen blev også skæmmet under flere usaglige Haverslev kommentarer, der ikke faglig relevans og havde det ikke været for en yderst sympatisk og dygtig dommer, så burde Haverslev ikke have sluttet med 11 mand på banen. hvor flere udråb bragte spillet i miskredit og er et eksempel på, hvordan man kan ødelægge oplevelsen af en fodboldkamp, når man ikke har andre agendaer en at forsøge at hævde sig på andres bekostninger, hvor flere tacklinger også havde antydninger af direkte svinskhed "blot fordi man kunne"