Skals sejrede i Ulbjerg

26. maj 2022 kl. 23:14
Der var lagt op til lokal og topopgør onsdag aften da Skals mødte Ulbjerg

Onsdag aften dannede Ulbjerg stadion rammen om et efterhånden hyppigt lokalopgør mellem Skals og Ulbjerg, to hold, der efterhånden har mødt hinanden i de seneste år i hhv. serie 1, 2, 3 og nu serie 4. Kampene plejer at være utrolig tætte og med nerve. Samtidig med at Ulbjerg har haft et godt tag på Skals, og endnu bedre på hjemmebane, så Skals-spillerne vidste godt, at der ikke var de store chancer for at få foræret sejren på et velbesøgt Ulbjerg stadion.

Skals startede kampen bedst, og kampbilledet viste sig ret tidligt i kampen, hvor Ulbjerg stod langt tilbage, og lod initaitivet være hos Skals, og så spille langt på Ulbjergs spids angribere, der havde en forholdvis høj fart. Derfor var det også Skals der kom frem til mest, men kvaliteten i de sidste momenter manglede, om det var skud eller indlæg. Første store chance faldt til Skals efter flot arbejde af Frederik Vejlby der tvinger Ulbjerg til at spille bagud, en bold Lasse Broberg opsnapper, men hans aflevering på tværs bliver rettet af og ender bag om William Slavensky.

Ellers var det ikke de største chancer der faldt i første halvleg, hvor den største tilfaldt Lasse Broberg, efter en flot frispark kombination, hvor Nicklas Kaas blokerer, Lasse skud, der eller havde retning mod Ulbjergmålet. Ellers var det et par skud udefra, der ikke voldte Ulbjergmålmanden de store problemer.

På midtbanen sørgede Anders Slavensky og Martin Nonbo i at holde gange i spillet, både i duelspillet men også i det opbyggende spil, hvor særligt Anders Slavensky kom i vejen for meget.

Skals og Ulbjerg kunne dermed gå til pause efter de 45 minutter med 0-0. Et resultat ingen af holdene kunne bruge til noget. Skals skulle ud og fortsætte takterne, spiller mere i dybden og have mere kvalitet i indlæggende, hvis der skulle ske at falde noget af.

Kampbilledet fra første halvleg blev ført videre ind i 2. halvleg, Ulbjerg var dog trukket længere tilbage og ville udnytte den lette medvind til at fange Skals længere fremme. Noget Skals dog fik dæmmet ganske glimrende op for. Emil Berg viste flere gange beviser på hans fantatiske kunnen med bolden i det fremadrettet spil. Første gang er det tæt på at give pote, da han selv kommer til skud som Ulbjerg målmanden må strække sig efter og Lasse Broberg er hurtig over riposten, men på mirakuløs vis, får Ulbjergmålmanden holdt bolden ud af nettet.

Skals er tæt på ad flere omgange, blandt andet efter et hjørnespark, hvor Lasse Brobergs forsøg bliver reddet på stregen. Kort efter bliver William Slavensky spillet dybt at Tim Nielsen i venstre siden, hvor indlægget går helt igennem og Emil Berg samler bolden op, og med et par fikse træk, kommer han til baglinjen, hvor et fladt indlæg lander foran Mikkel King, der kynisk eksekverer og sparker Skals i front.

Ulbjerg begynder mod kampens slutfase at satse en anelse mere, hvor deres tætteste forsøg er et indlæg der bliver headet forbi mål.

Dermed kan Skals se frem til en lille finale, søndag når Møldrup gæster Skals stadion.