Skals lukkede og slukkede med manér

17. juni 2022 kl. 11:23
Skals var rykket op på forhånd men ville gerne slutte godt af foran hjemmepublikummet

Torsdag aften var det kun formaliteter der skulle ordnes, da Skals tog i mod Kvik/Aalestrup, Skals havde tirsdagen forinden sikret sig oprykning og dermed tilbagevenden til serie 3 og Kvik/Aalestrup havde udspillet sin chance for overlevelse inden dagens opgør.

Inden kampens opgør blev fløjtet igang blev der holdt 1 minuts stilhed for Anders Købmand, der desværre var gået bort få dage forinden - Anders Købmand der med sin tilstedeværelse i Skals fra miniput til old boys gennem 50 år, blev sendt videre på sin rejse på fornem vis.

Kampens minimale betydning kunne hurtig ses på kampen, samtidig med at Skals var opsat på at slutte sæsonen som ubesejret og samtidig give hjemmepublikummet som så mange gange før var mødt talstærkt op noget flot fodbold at gå på sommerferie på.

Allerede i kampens første minutter, får Martin Nonbo bolden på midten, der med en fin aflevering finder Lasse Broberg, der på førsteberøringen sender William Slavensky afsted mod mål, der lige akkurat får bolden prikket forbi Kvik/Aalestrup målmanden og dermed sparket Skals i front.

Små 8. minutter senere, finder Williams Slavensky, Lasse Broberg, der får sit første forsøg halvklaret men er selv hurtig over riposten, og sparker Skals i front med 2.

Efter 15 minutters spil bliver det 3-0 da Martin Nonbo sætter sig igennem på midten af banen og finder Marcus Bruun Kristensen der taget et skud fra distancen og med en afslutning helt yderligt op ad stolpen uden chance for målmanden dermed kan sparke sin 8. sæsonscoring i kassen.

Efter 20 minutters spil blev det 4-0 da William Slavensky afsluttede en flot kontra, ved at sende bolden ind via stolpen i det lange hjørne også uden chance for den chanceløse målmand i Kvik-målet.

Der var flere muligheder for at øge føringen men 4-0 var stillingen ved pausen, hvor der blev rykket lidt rundt på pladserne og givet nogle af profilerne en pause, hvor blandt andet Kim Sommer og Baheerathan Arumugasamy fik et velfortjent hvil, efter mange kampe med fuld spilletid for at gøre plads til spillere der har været i holdets tjeneste uanset, hvor meget spilletid der har været plads til. Lasse Broberg gik i målet og så verdenen for et andet perspektiv end han var vant til.

Efter pausen fortsatte kampbilledet, Skals mest på bolden og Kvik/Aalestrup stod og tog i mod slagene som var den en kamp mellem Rocky Balboa og Ivan Drago.

5-0 Blev  det da Williams Slavensky efter at have sat stort set alle spillere i rødt af med sin fantastiske speed og måtte stoppes med ulovligheder i feltet som korrekt udmyntede sig i straffespark som William selv tog sig af og dermed fik sit hattrick inden han gik på værnepligt i forsvarskæden.

Efter lidt over en times spil gør Mikkel King det til 6-0 efter et fabelagtigt skud, der sejler ind i det lange hjørne. Kvik/Aalestrup fik reduceret til 6-1 efter et fint mål, hvor de får presset sig igennem, hvor Lasse Broberg må abdicere og målet om at holde buret rent gik i vasken.

Der var flere muligheder for at gøre sejren større, hvor Kaas, Martin Nonbo m.fl. havde gode muligheder for at omsætter chancerne til mål. Men det var først da bolden kort før tid endte ved Oliver Kvist i højre side, der atter kom kvalitet i afslutningen da han kanonerede bolden i kassen og dermed sparkede sin første scoring ind for 1. senior til 7-1.

Dermed kan Skalstruppen gå på velfortjent sommerferie, inden Fjends cup venter, hvor man er havnet i pulje med Serie 3 vinderne fra Mønsted, serie 2 holdet fra Feldborg/haderup og Borup fra serie 3 hvor der venter minimum 3 rigtige gode opgør inden finale ugen starter.